Bankstellen

Collectie Bankstellen, alles kan in leer en stof. Laagste prijs garantie!

Een goedkoop bankstel koopt u online bij A-Meubel

Bankstellen bepalen voor een groot deel de uitstraling die uw huiskamer heeft. Het is namelijk 1 van de grootste meubels in uw interieur. Een nieuw bankstel betekent vaak ook een frisse uitstraling in uw huiskamer. Kies een kleur en stijl en schep een nieuwe sfeer in de huiskamer. A-Meubel garandeert de laagste prijs en bezorgt uw bankstel ook nog eens bij u thuis. Bestel uw nieuwe bank dus snel online!

Bankstel met veel zitruimte

Zoekt u een bankstel waarop u met veel mensen tegelijk zit? Dan is een hoekbank of een loungebank ideaal! Ze zijn bijzonder ruim en ogen uitnodigend. Door hun afmeting zijn het echte eyecatchers en daarmee in hoge mate sfeerbepalend. Afhankelijk van de opstelling, het materiaal en de kleurstelling, creëert u met de hoekbank een moderne, knusse of stijlvolle ruimte. Ook een driezitter biedt veel zitruimte.

Knus en compact bankstel

Het tweezits bankstel is perfect als u niet al teveel heeft. Deze banken bieden een knusse, comfortabele plek. Met een beperkt gezelschap geniet u van een kopje koffie of u zakt lekker onderuit. Ook tweezitters zijn er in alle stijlen, van modern tot klassiek, van kleurrijk tot neutraal. De tweezitter is ook prima te combineren met een fauteuil of een andere bank.

Relaxed loungen op uw bankstel

De loungebank is het bankstel waarop u optimaal ontspant. Door hun diepe zit zijn ze gemaakt om in weg te zakken en te ontspannen! Ze bestaan uit losse onderdelen waarmee geschoven kan worden. Zo is het hoekstuk als onderdeel van de bank de plek om languit te liggen. Los van de bank is het een hocker die gemakkelijk verschoven kan worden.

Goedkoop bankstel kopen

Heeft u een bank gevonden die u wilt kopen? U kunt gemakkelijk online bestelen op onze website. Als u de bank eerst wilt proefzitten kom dan langs in een van onze acht showrooms. Hier zijn ook interieurstylisten aanwezig die u kunnen helpen om de juiste keuze te maken. 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Bank gekocht bij A meubel
Ben erg goed geholpen, wat een goede service en klantvriendelijkheid!
De bank telefonische gekocht, ik werd vriendelijke geholpen door Izzet !
De bank besteld en binnen een week al in huis, zo blij mee.
Ook fijn dat appen mogelijk is, ook compliment voor de bezorgers, het was een hele klus om de bank binnen te krijgen. Maar het gebeurde met alle vriendelijkheid!
Bedankt allemaal!