Bankstellen

Collectie Bankstellen, alles kan in leer en stof. Laagste prijs garantie. (( Nu tot 70% korting ))

Een bankstel koopt u online bij A-Meubel

Bankstellen bepalen voor een groot deel de uitstraling die uw huiskamer heeft. Het is namelijk 1 van de grootste meubels in uw interieur. Een nieuw bankstel betekent vaak ook een frisse uitstraling in uw huiskamer. Kies een kleur en stijl en schep een nieuwe sfeer in de huiskamer. A-Meubel garandeert de laagste prijs en bezorgt uw bankstel ook nog eens bij u thuis. Bestel uw nieuwe bank dus snel online!

 

Bankstel met veel zitruimte

Zoekt u een bankstel waarop u met veel mensen tegelijk zit? Dan zoekt u een hoekbank! Wij hebben zowel leren hoekbanken als leren bankstellen (uiteraard kunnen deze ook allemaal in het stof) in het assortiment.  Ze zijn bijzonder ruim en ogen uitnodigend. Door hun afmeting zijn het echte eyecatchers en daarmee in hoge mate sfeerbepalend. Afhankelijk van de opstelling, het materiaal en de kleurstelling, creëert u met de hoekbank een moderne, knusse of stijlvolle ruimte. Ook een driezitter of vierzitsbank biedt veel zitruimte.

 

Knus en compact bankstel

Het tweezits bankstel is perfect als u niet al teveel ruimte nodig heeft. Deze banken bieden een knusse, comfortabele plek. Met een beperkt gezelschap geniet u van een kopje koffie of u zakt lekker onderuit. Ook tweezitters zijn er in alle stijlen, van modern tot klassiek, van kleurrijk tot neutraal. De tweezitter is ook prima te combineren met een fauteuil of een andere bank.

 

Bank en bed combineren

Is de woonruimte heel beperkt of heeft u juist plek over en bent u op zoek naar een handig logeerbed, dan biedt de slaapbank uitkomst. Ze zijn er in vele uitvoeringen. In een handomdraai is uw bank een bed!

 

Relaxed loungen op uw bankstel

De loungebank is het bankstel waarop u optimaal ontspant. Door hun diepe zit zijn ze gemaakt om in weg te zakken en te ontspannen! Ze bestaan uit losse onderdelen waarmee geschoven kan worden. Zo is het hoekstuk als onderdeel van de bank de plek om languit te liggen. Los van de bank is het een hocker die gemakkelijk verschoven kan worden.

 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Had de woonset Klarenbeek besteld. Was op voorraad, dus had het set binnen 2 weken in huis.
Nu bleek dat 1 deurtje van het dressoir niet goed sloot. Melding van gemaakt, dat werd heel snel opgepakt.
Krijg ik afgelopen week een telefoontje om e.e.a. om te ruilen. Ik dacht alleen het deurtje, blijk ik een heel nieuw dressoir te krijgen.
Super service van A meubel