Lifestyle Banken

Grote collectie Lifestylebanken, in alle kleuren leer en stof mogelijk. Laagste prijs garantie. (( Nu tot 70% korting ))

Lifestyle banken

Lifestyle banken zijn zitmeubels die in verschillende interieur stijlen thuis passen. Deze banken zijn te vinden tussen het moderne interieur, in de landelijke woonkamer, in het klassieke interieur of in de industriële woning. De meubels zijn gemakkelijk te combineren en zo ideaal als aanvulling op uw wooninterieur!

De Lifestyle banken zijn hiernaast verkrijgbaar in diverse afmetingen, opstellingen en kleuren. De bankstellen, loungebanken, longchairs, ottomaans, hoekbanken, hockers en losse banken zijn te bestellen in tientallen stoffen en leersoorten. Gaat u voor luxe leder of een zachte stof, zoals bijvoorbeeld een van onze prachtige velvet stoffen? U beslist het slechts een klik van de muis via onze webshop, maar bent natuurlijk ook van harte welkom deze prachtige banken uit te testen in onze showrooms!

Hiernaast hebben de banken van A-meubel een zeer lage prijs en gaan zij zo nu en dan tegen hoge kortingen weg. Deze prijsknallers voldoen echter zeker nog aan de hoge kwaliteitseisen die A-meubel aan haar meubels stelt en heeft u een vaste 2 jaar (CBW- erkend) garantie periode op uw aangekochte meubels.

 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Had de woonset Klarenbeek besteld. Was op voorraad, dus had het set binnen 2 weken in huis.
Nu bleek dat 1 deurtje van het dressoir niet goed sloot. Melding van gemaakt, dat werd heel snel opgepakt.
Krijg ik afgelopen week een telefoontje om e.e.a. om te ruilen. Ik dacht alleen het deurtje, blijk ik een heel nieuw dressoir te krijgen.
Super service van A meubel