Lifestyle Banken

Grote collectie Lifestylebanken, in alle kleuren leer en stof mogelijk. Laagste prijs garantie. (( Nu tot 70% korting ))

Lifestyle banken

Lifestyle banken zijn zitmeubels die in verschillende interieur stijlen thuis passen. Deze banken zijn te vinden tussen het moderne interieur, in de landelijke woonkamer, in het klassieke interieur of in de industriële woning. De meubels zijn gemakkelijk te combineren en zo ideaal als aanvulling op uw wooninterieur!

De Lifestyle banken zijn hiernaast verkrijgbaar in diverse afmetingen, opstellingen en kleuren. De bankstellen, loungebanken, longchairs, ottomaans, hoekbanken, hockers en losse banken zijn te bestellen in tientallen stoffen en leersoorten. Gaat u voor luxe leder of een zachte stof, zoals bijvoorbeeld een van onze prachtige velvet stoffen? U beslist het slechts een klik van de muis via onze webshop, maar bent natuurlijk ook van harte welkom deze prachtige banken uit te testen in onze showrooms!

Hiernaast hebben de banken van A-meubel een zeer lage prijs en gaan zij zo nu en dan tegen hoge kortingen weg. Deze prijsknallers voldoen echter zeker nog aan de hoge kwaliteitseisen die A-meubel aan haar meubels stelt en heeft u een vaste 2 jaar (CBW- erkend) garantie periode op uw aangekochte meubels.

 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Bank gekocht bij A meubel
Ben erg goed geholpen, wat een goede service en klantvriendelijkheid!
De bank telefonische gekocht, ik werd vriendelijke geholpen door Izzet !
De bank besteld en binnen een week al in huis, zo blij mee.
Ook fijn dat appen mogelijk is, ook compliment voor de bezorgers, het was een hele klus om de bank binnen te krijgen. Maar het gebeurde met alle vriendelijkheid!
Bedankt allemaal!