KONINGSDAG GEOPEND!

Interieur styling: Landelijk

Interieur styling: Landelijk

Landelijk wonen

Weet je nou niet precies waar je moet beginnen bij het stijlen van jouw landelijke woonkamer en heb je jouw favoriet nog niet kunnen vinden tussen onze complete woonkamer sets? Dan is deze blog misschien wel voor jou bestemd! Vandaag neem ik je mee op pad door onze collectie aan landelijke meubels en stellen wij een sfeervolle landelijke woonkamer set samen uit een aantal mooie landelijke meubels en accessoires.

 

prachtige hoekbank in ribstof
De landelijke bank en salontafel

salontafel met een houten tafel blad en metalen poten

Een sfeervol landelijk interieur begint natuurlijk met zo’n heerlijk knusse plofbank! De Almere Ottomaan is een prachtig voorbeeld hiervan en staat dan ook bijzonder goed in een landelijk interieur. De bank is naast verkrijgbaar in deze ribstof ook in diverse andere stoffen/kleuren te bestellen en zo helemaal aan te passen naar jouw smaak.


 

eettafel en eetkamerstoelen in een landelijke stijl


Een leuke eethoek!

De Poortugaal tafel heeft een bijzonder moderne kloostertafel look en vintage afgewerkt blad en poten. Deze tafel ademt sfeer en komt goed tot haar recht met een stel leuke stoelen uit onze ruime collectie aan landelijke eetkamerstoelen.
 

Classic eetkamerstoel: € 120,-Prachtige mooie witte boekenkast in een landelijke woonstijl


 

Opbergruimte en accessoires

Je woonkamer is natuurlijk niet compleet zonder een prachtige boekenkast en een lekker ruim dressoir om al je spullen in kwijt te kunnen! Nu kunnen wij hierin bij dezelfde serie blijven als waar de eettafel toe behoord. Maar je kunt natuurlijk ook een andere meubel serie kiezen, zoals bijvoorbeeld de Parma meubels. Ga voor die fris lichtkleurige boekenkast en een fijn dressoir!