De leukste gouden accessoires voor jouw woonkamer

De leukste gouden accessoires voor jouw woonkamer

unbeleafable vloerlamp, lamp, vloerlamp

Gouden woonkamer accessoires

 

Als jouw kamer net even wat extra’s nodig heeft om je interieur eruit te laten springen. Dan zijn gouden woonkamer accessoires perfect! Goud is te combineren met veel verschillende kleuren en geeft jouw interieur een warm en chique tintje en zorgt voor een luxe uitstraling.

Bij A-meubel hebben we veel verschillende gouden woonkamer accessoires, in deze blog bespreken we onze favorieten.


Verlichting

Breng een mooi lichtpuntje in je huis met een van onze gouden lampen. Wij hebben diverse gouden lampen in het assortiment van vloerlampen tot aan hanglampen.  

Unbeleafable Vloerlamp

Met deze unieke en stijlvolle lamp heb je een echte eye-catcher in huis. ​De lampenkappen hebben de vormen van een blad waardoor er een prachtig sfeerlicht gecreëerd wordt in je woonkamer. 
​De lamp is ook beschikbaar als tafellamp of hanglamp. 

Goude hanglamp met een vintage look

 

Wattson 2 Hanglamp

Unieke gouden lamp in een vorm van een giraffe met en roze lampenkap

Deze elegante hanglamp brengt ongetwijfeld sfeer in je woonkamer. De lamp is beschikbaar in meerdere formaten en kleuren, deze kan je combineren voor een speels effect in jouw woning. Alle Wattson hanglampen zijn in hanghoogte te verstellen.

 

 

De Giraffe Tafellamp

Geef je interieur een bijzondere twist met deze super unieke en opvallende Giraffe tafellamp. De gouden giraffe spiekt net boven de velvet roze lampenkap uit, wat zorgt voor een speels effect. Deze tafellamp past perfect op een bijzettafel of sidetable in je woonkamer.

 
 
 
 
 

gouden plaid en kussen op een wit bankstel

 

WUZZY COLLECTION

Uniek decoratie stuk in de vorm van een trolley die gebruikt kan worden als bijzettafel

De Wuzzy plaid en kussen zijn perfect om je bankstel, fauteuil of zithoek mee af te stylen en een gezellige en warme sfeer toe te voegen aan je woonruimte. Het is een heerlijke set waarmee je comfortabel de wat koudere avonden doorkomt.

 

Bijzettafels

 

Briny

Dit stoere bijzettafeltje is een uniek decoratiestuk en is ideaal als bijzettafel naast de bank of als display tafel. Geef je tafeltje een uitgesproken look door een plant toe te voegen of andere mooie accessoires zoals bijvoorbeeld de Sanka Palmtree.

 
 
unieke bijzettafel met een zwart marmer tafelblad en goud onderstel

 

Besto

Deze Besto bijzettafel is een echte aanwinst voor je interieur. De tafel heeft een zwart marmeren tafelblad. De combinatie van goud en zwart marmer geeft een chique en luxe uitstraling. 

 

 

Durf jij voor goud te gaan? Bij A-Meubel hebben we nog veel meer gouden woonkamer accessoires en meubels, klik hier om alle gouden items te zien. Met de artikelen in onze webshop zijn de mogelijkheden om je huis een golden touch te geven eindeloos!