Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

8 september is het koopzondag!

8 september is het koopzondag!

Koopzondag bij A-Meubel Amersfoort

De A-Meubel vestiging in Amersfoort is op 8 september 2013 geopend voor een speciale koopzondag. U bent tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom om al onze meubels te zien en proberen. Vanzelfsprekend zijn onder andere diverse stoelen, banken en woonkamers in de uitverkoop. Dat betekent hoge kortingen!

 

Gezellig winkelen bij A-Meubel

De koopzondag is een perfecte gelegenheid om op uw gemak te komen snuffelen in ons aanbod. Even aan een eettafel zitten, een hoekbank proberen of een keer ontspannen in die ene fauteuil zitten. Onze adviseurs staan de hele dag tot uw beschikking. Ze vertellen u graag alles over onze meubels. Een kop koffie hoort er natuurlijk ook bij, u komt immers voor uw ontspanning.

 

Naast een webwinkel ook een gewone winkel

A-Meubel is meer dan een voordelige webwinkel. We hebben er vanaf het begin voor gekozen om ook een echte winkel te openen. Naast ons filiaal in Amersfoort hebben we daarom ook in Delft een echte winkel. Onze meubels staan in onze filialen voor dezelfde concurrerende prijzen als op de website. Onze laagste prijs garantie geldt natuurlijk ook voor aankopen in een van onze winkels. Bent u erbij op zondag 8 september?