Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

De nieuwste woonkamer sets!

De nieuwste woonkamer sets!

De nieuwste woonkamer sets!

Wij hebben weer een aantal prachtige woonkamer collecties mogen toevoegen aan ons assortiment en stellen deze graag aan je voor! Ben je fan van de moderne/landelijke woonkamer dan zijn deze meubel sets voor jou gemaakt! Deze collecties combineren de warme huiselijke uitstraling van eikenhout met de stoere robuuste look van metalen/steensoorten.Woonkamer set IJzendijke € 695,-

Deze industrieel ogende woonkamer set heeft een robuuste uitstralingen door de gerecycled houtlook in combinatie met grafietgrijze vlakken en frames. De meubels binnen deze set zijn sfeervol, warm van kleur en ook nog eens zeer scherp geprijsd.

Bekijk de set nu via deze link.

 

Woonkamer set Gauw € 1275,-

Woonkamer set Gauw is een frisse verschijning. Deze set bestaat uit een viertal modern vormgegeven meubels met een prachtige houtlook, gecombineerd met leisteenkleurige accenten. De woonkamer set is uit te breiden met verschillende losse Gauw meubels zoals o.a.: een royale barkast en decoratieve spiegel.

Bekijk de set nu via deze link.

 

Woonkamer set Boxmeer 1585,-

De Boxmeer woonkamer collectie heeft een moderne rustgevende uitstraling. De meubels binnen deze collectie hebben een grijs eikenhoutenlook en zijn gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. De set bestaat uit een eettafel, salontafel, dressoir en tv-meubel en is uit te breiden met bijvoorbeeld een mooie kolomkast, barkast of wandkast.

Bekijk de set nu via deze link.


 

Woonkamer set Peperga € 1825,-

De moderne Peperga collectie heeft een strak design en een stoer contrast tussen golvend zwart metaal en eikenhoutlook. Door zijn unieke vormgeving wordt deze set een echte blikvanger in huis. De collectie meubels is zeer uitgebreid en biedt verschillende opties en afmetingen. De standaard set is nu te bestellen via onderstaande link.

Bekijk de set nu via deze link.