De top 3 interieur woontrends van dit najaar bij A-meubel

De top 3 interieur woontrends van dit najaar bij A-meubel

 


Elk jaar veranderen de interieur en najaar stijlen (herfst / winter trends). Zo ook dit jaar, er is voor ieder wat wils! Hier de top 3 woontrends met onze persoonlijke interieur tips op een rijtje.

Ga voor een lekkere grote leef loungebank. Wij hebben deze in verschillende opstellingen van U-banken / hoekbanken tot twee zits banken of een romantische loveseat. Dit najaar staat in het teken van het luxe / zorgvrije hotel gevoel. Onderstaand de top 3 woontrends van dit seizoen.

 

Woontrend 1 Donkerblauw!

prachtige hoekbank in ribstof voordelig bij ameubel

We zagen deze trend het afgelopen najaar al voorbij komen in het duurdere segment hotels. Donkerblauw afgewerkte muren in de mooist afgewerkte hotelkamers. Inmiddels wordt deze luxe tint ook toegepast in eigen slaapkamers. Deze zorgen voor rust, kalmte en een luxe gevoel. De blauwe kleur valt goed te matchen met verschillende houtsoorten, natuurlijke materialen en metaalsoorten.


Onze matchtip voor uw blauw afgewerkte woon of slaapkamer is een bank in een mooie rib of velvet stof. De Almere bank (zoals afgebeeld op de foto) is een van de banken die wij u hiervoor aan kunnen bevelen.

Bekijk Hier alle banken.


Woontrend 2 Gouden / Koperen materialen

 

Echte eyecatchers dit najaar zijn Gouden en koperen accenten. Deze kunnen gebruikt worden in de vorm van decoratie of accessoires welke een persoonlijke twist geven aan uw inrichting. Ook kunt u gaan voor een opvallende bijzet of salontafel welke kan dienen als een echt pronkstuk voor uw inrichting. Wij hebben diverse stijlvolle industriële gouden / koperen artikelen in ons assortiment voor een luxe uitstraling.

Ga voor een echte statement piece met de Tanya Hanglamp. Meer gouden producten vindt u hier.


Woontrend 3 Natuurtinten

 

Verrassend populair zijn nog steeds de natuurtinten in het interieur. U kunt hierbij denken aan eiken houten producten of de gewilde Balinese accessoires welke een moderne Scandinavische woonstijl net wat speelser maken. Op deze manier straalt de woonomgeving rust uit maar heeft de inrichting toch het persoonlijke element. Ook kunnen moderne meubels goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een eiken houten visgraat vloer. Natuurlijke producten en houtsoorten matchen goed met donkerblauwe, groene, bruine en grijs / witte nuances.

 

Onze tip is de Sunlight Lamp welke wij in 3 verschillende maten hebben:

Sunlight Tafellamp is 40,5 cm hoog en kost € 49,-

Sunlight Small is 115 cm hoog en kost € 79,-

Sunlight Large is 141 cm hoog en kost € 99,-

 

Veel inricht plezier!