Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Deze bijzondere meubels moet u gezien hebben

Deze bijzondere meubels moet u gezien hebben

 

Meubels geïnspireerd op auto’s en auto-onderdelen

 

Zoveel mensen, zoveel creativiteit. Automerk Bentley maakte een paar jaar geleden een aantal zeer exclusieve items voor een veiling. De opbrengst was bestemd voor een goed doel en gezien de items was het een doorslaand succes. Er zaten ook een aantal meubelstukken bij die geveild werden, zoals een stoel op basis van een Bentley autostoel en een salontafel die een motorblok als basis had. Erg bijzonder!

De Bentley stoel (www.bentleymedia.com)

http://www.bentleymedia.com/data/images/65088bm_11.jpg

De Bentley salontafel – (www.bentleymedia.com) http://www.bentleymedia.com/data/images/65088bm_16.jpg

 

Salontafel voor de film Up

De Britse designstudio Duffy maakte ook een bijzondere tafel. De tafel was geïnspireerd op de film Up en toonde een aantal ballonnen die een glazen tafelblad dragen. Hij was ook echt te koop. In een gelimiteerde oplage en voor het luttele bedrag van 5.800 Britse pond, toch een kleine 7.000 euro... Bekijk de foto’s hier (link: http://www.duffylondon.com/furniture/tables/the-up-coffee-table-gold)

 

iPhone apps als basis voor meubels?

 

Smartphones en tablets zijn van die apparaten waar veel mensen niet meer zonder kunnen. Apple-fans zijn doorgaans nog een stap extremer. Speciaal voor Artifort maakte ontwerper Richard Hutten een smartstoel. Zo ver gaan wij bij A-meubel nog niet, maar wij hebben wel hele fijne fauteuils bekijk ze hier!

Heerlijke banken om uw smart-tv en andere apps vanuit te besturen, vindt u hier!

 

Kent u nog bijzondere meubels?

 

Online is er van alles te vinden en we zien suggesties dan ook graag komen. Dit soort meubels zijn altijd leuk om te zien.

Mail uw tips naar A-Meubel of plaats hem op onze Facebookpagina!