Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Strakke lijnen in huis

Strakke lijnen in huis

Opkomend in veel huizen: strakke lijnen

Steeds vaker kiezen mensen voor hoekige strakke lijnen in huis. Ze willen dat hun meubels strak zijn en de lengte of breedte van de ruimte benadrukken. Een houten vloer is meestal het begin. De richting waarin de vloer ligt maakt de ruimte langer of breder.

 

Ook schuin met strakke lijnen werken

Natuurlijk is een houten vloer in visgraatmotief een mooie manier om strakke lijnen te combineren met een beetje speelsheid. De meubels staan dan in een hoek ten opzichte van de houten delen. Een moderne woonkamer met een strakke hoekbank maken de ruimte dan helemaal af. Sommige mensen zorgen er zelfs voor dat accessoires zoals vazen hoekig zijn. Ze trekken de strakke lijnen door in werkelijk elk detail van de ruimte.

 

Een bijzonder effect door verschillende materialen

Het is niet zo dat de strakke lijnen zorgen voor een klinische uitstraling. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleuren doet uw strakke interieur warm aan. Het doorvoeren van de strakke lijnen zorgt ervoor dat uw interieur er heel professioneel uitziet. Het is overzichtelijk en de mooie meubels zijn een lust voor het oog. Er is over uw interieur nagedacht en dat ziet de visite natuurlijk ook!