2e PAASDAG OPEN!

KUSSENS & DEKENS

Ruimste collectie kussens en dekens: Opzoek naar de leukste en voordeligste kussens en dekens? Die haalt u nergens anders goedkoper dan bij A-Meubel.

Goedkope kussens & dekens

Een sierkussentje kan wonderen doen voor uw interieur! Deze kleine woonaccessoires fleuren elke bank, stoel of fauteuil op en toveren uw woonkamer om tot een stijlvol geheel. De sierkussentjes zijn te bestellen in diverse maten en kleuren. Gaat u voor een sierkussen met een leuk printje, minimalistische look of een gave felle kleur? Het kan allemaal!

Dekens en kussens in verschillende kleuren en materialen

Bij A-meubel vindt u een ruim assortiment aan sierkussens en fleece dekentjes. De decoratieve artikelen zijn te verkrijgen met een bijzondere print, in sprekende kleuren en in verschillende materialen. Zo zijn er prachtige kussens verkrijgbaar in een heerlijk zachte velvet bekleding, maar hebben wij ook zeker kussens in bijvoorbeeld stoer leder. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mocht u vragen hebben over de kussentjes, dan helpen wij u natuurlijk graag verder!

De perfecte plaids

Zit u op een zomeravond buiten op het terras, wordt het net iets koeler, maar blijft u toch graag lekker zitten? Dan is een fleece deken of een velvet plaid vanuit de A-meubel collectie ideaal voor u! Kruipt u lekker onder deze zachte dekentjes en blijf genieten van die heerlijke zomeravond. Zit u ’s avonds op de bank, gezellig met een kopje thee of warme choco? Dan mag het fleece deken natuurlijk ook niet ontbreken! Een knus woonaccessoire als deze maakt de filmavond helemaal compleet.

Sierkussens en plaids voor een sfeervolle ruimte

De plaids van A-meubel zijn hiernaast ook als interieurdecoratie ideaal te gebruiken! Drapeer deze zachte, kleurrijke dekens over het bankstel of uw poef en zij zullen zorgen voor een warmer, sfeervollere woonkamer. Een strak, moderne woonkamer maakt u direct een stuk gezelliger, maar ook de landelijkere woonkamer kan altijd een leuk sierkussentje of plaid gebruiken. 

 

Waarom A-meubel?

  • Euroteken icoon in zwart
    Laagste prijs van NL
  • Parkeerteken icoon in zwart
    Gratis parkeerplaats
  • Bezorging icoon in zwart
    Bezorgen bij u thuis
  • Goedgekeurd icoon in zwart
    Wij bestaan sinds 1992!
  • Garantie icoon in zwart
    Tot 10 jaar garantie
  • CBW erkend logo in zwart
    CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Zijn bij a meubelen in loon op zand geweest, wat een prachtige winkel, de mooie set Gouda gekocht ,vlug geleverd nu genieten van me mooie set ,zou het zeker aan raden bij de mensen

Trustpilot logo