By-boo tafels


By-Boo | Salontafels en bijzettafels

De salontafels en bijzettafels uit de By-Boo collectie hebben allemaal zo hun eigen karakter en stijl. De tafeltjes gaan van een klassieke landelijke stijl tot een strak modern en industrieel design. Een salontafel van By-Boo is een echte aanwinst voor je interieur en zal hier ook gelijk uitspringen. Bekijk deze tafels online of kom naar een van onze showrooms.

By-Boo | Materialen

De salon en bijzettafels van By-Boo zijn gemaakt uit verschillende materiaalsoorten zoals, mangohout, ijzer en aluminium. Veel van deze meubels zijn gemaakt van het exotische en warm ogende mangohout. Het hout van de mango boom wordt alleen gebruikt wanneer de bomen geen vruchten meer dragen en is hierdoor erg duurzaam. Ieder mangohouten meubelstuk is uniek en heeft zijn eigen houttekeningen.

A-meubel | By-Boo collectie

By-Boo is een vast merk binnen ons assortiment en zorgt voor een scala aan wooninspiratie met haar ruime aanbod in meubels , verlichting en decoratie en dat allemaal voor een scherpe prijs.  De stijl van By-Boo varieerd van stoer tot elegant en zorgt gegarandeerd voor een frisse nieuwe look in huis.  De producten van By-Boo zijn handgemaakt en hebben daardoor een uniek karakter.  U kunt deze stijlvolle meubels vinden in onze webshop of in een van onze showrooms in Amersfoort, Amsterdam, Delft, Enschede of Tilburg.