Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Countertafels

Countertafels

De countertafel: bureau, bar of balie

Eigenlijk houdt de countertafel het midden tussen een tafel, bar en balie. Voor in huis is het een leuk meubel om wat hoger aan te zitten met bijvoorbeeld barkrukken. De hoge zit is perfect om te borrelen of een hapje te eten. Ook kunt u onze countertafels gebruiken in een bedrijf of winkel. Samen met klanten zaken doornemen met een kop koffie erbij. De countertafel is een veelzijdige tafel die voor veel toepassingen in te zetten is. Vanzelfsprekend koopt u bij A-Meubel ook uw countertafel met laagste prijs garantie.

 

Een hoog zitje in huis

Aan een countertafel zit u wat hoger dan de gemiddelde tafel. De countertafel kunt u dus prima gebruiken als bar in huis. Met een paar mooie barkrukken erbij borrelt u comfortabel. Een paar hapjes erbij en een nieuwe borrelplek in huis is geboren. Deze tafels worden ook gebruikt als alternatief voor een eettafel. Met name als u wat minder ruimte heeft kan de countertafel ideaal dienen als eethoek. De tafel is al snel het gezellige centrum van uw huiskamer of keuken.

 

Gebruik de countertafel in uw bedrijf

Ook al balie om klanten te helpen is een countertafel een mooi vormgegeven meubel. Heet uw klanten er welkom of gebruik een countertafel met een kassa als afrekenbalie. Deze tafels doen het ook prima als werkplek voor bijvoorbeeld een nagelstyliste. Ook zakelijk is de countertafel goed toe te passen.

 

Laagste prijs garantie

Net zoals al onze andere meubels koopt u ook de countertafel met laagste prijs garantie. Kortom, ziet u de countertafel ergens anders voor minder geld te koop staan, laat het ons dan weten. U krijgt het verschil direct van ons terug. A-Meubel: gegarandeerd de laagste prijs!

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 9:00 tot 23:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Mooie ruime winkel. Enorm veel keus. Heel goed geholpen en zeer vakkundig geleverd door de vriendelijke bezorgers. Het staat enorm goed allemaal in de woonkamer en ben al met al zeer tevreden.