Collectie Hoekbanken. In alle kleuren leer en stof mogelijk. Goedkoper bestaat niet, 100% laagste prijs garantie!


A-meubel | Hoekbanken voor de laagste prijs

Al onze hoekbanken kunnen worden geleverd in diverse opstellingen, maten en stofsoorten. De banken kunnen bijna allemaal worden bekleed met leer, een lederlook of diverse soorten stof. Onder de verschillende stofsoorten hebben wij bijvoorbeeld ook een prachtige bekleding met een suède effect.

Passen en meten

Vergeet niet de maten van je woonkamer op te meten en mee te nemen naar A-meubel. Zo kunnen onze deskundige verkoopadviseurs je goed helpen de juiste opstelling en maat te kiezen voor jouw toekomstige hoekbank.

Levering

Bij A-meubel kunnen wij de meeste hoekbanken erg snel bezorgen. De levering hangt heel erg af van het type bank en kan per meubel verschillen. Bepaalde modellen worden speciaal voor u op maat gemaakt, mocht dit het geval zijn dat kan het tussen de 8 en 12 weken duren voordat u de bank thuis heeft staan. De banken zijn het wachten zeker waard, want dankzij hun hoogwaardige kwaliteit en zitcomfort gaan ze een lange tijd mee.

Stof of leer?

Hoekbanken zijn het meest populair in leer en stof. Het voordeel van een leren hoekbank is dat deze makkelijk in onderhoudt is, en door het leer de eigenschap heeft om vele jaren mooi te blijven. Tegenwoordig worden hoekbanken ook vaak in lederlook besteld. Het voordeel van lederlook is dat de prijs lager is dan leer. Daarnaast zijn deze banken meestal onderhoudsvrij. Stoffen banken zijn daarentegen dan weer lekker warm en huiselijk en kunnen zo de perfecte sfeer creëren. Ook voor leren bankstellen kunt u bij ons terecht.

Kom proef zitten!

Bij ons in de showroom kun je vele stof en leersoorten uitproberen en zo beslissen welk het beste bij jou en je woonkamer past. Je bent altijd welkom in een van onze showrooms voor inspiratie en advies! Klik voor meer informatie over locatie en openingstijden op deze link.