EETTAFELS

De eettafel is de belangrijkste tafel in huis en daarom heeft A-Meubel een ruim assortiment aan eettafels voor elk budget, elke woonstijl en elk design.

Er is geen huis zonder eettafel, want eten moeten we allemaal meerdere keren per dag. Ook is de eettafel een belangrijk ontmoetingspunt. Aan de eettafel ziet u uw gezin een paar keer per dag. Het is een rustpunt waar u de dag bespreekt onder het genot van wat eten of drinken. Onze eettafels zijn hierop geselecteerd. De tafels bieden ruimte en gemak. Ze geven een bepaalde sfeer mee aan de eetkamer. Eettafels online kopen bij A-Meubel is simpel. Zodra we uw eettafel op voorraad hebben maken we een afspraak om hem te bezorgen. Dat doen we gratis, want we vinden service belangrijk.

 

Eettafels voor de beste prijs

Ook voor eettafels geldt onze laagste prijs garantie. Als u uw eettafel ergens anders voor minder kunt kopen dan horen we dat graag. Het verschil krijgt u van ons terug. De beste eettafels voor de laagste prijs. Daarvoor zit u goed bij A-Meubel!

 

In de eetkamer of de keuken

In veel huizen staan eettafels in de keuken en worden ze keukentafel genoemd. De eettafel is vaak de plek waar uw kinderen direct na school aanschuiven. Voor ze gaan spelen drinken ze een glas limonade met een koekje aan de eettafel. Eettafels worden ook gebruikt om te lezen of huiswerk te maken. En voor een goed gesprek met een glas wijn is een eettafel natuurlijk ook geschikt. U zit tegenover uw gesprekspartners en heeft volop ruimte op uw eettafel.

 

Eettafel in open keuken

Met een open keuken werkt de eettafel als verbinding tussen de huiskamer en de keuken. De kreet "Aan tafel!" is bekend in vele huishoudens en komt vaak vanuit de keuken. Iedereen in de woonkamer verplaatst zich naar de eettafel voor het ontbijt, de lunch of avondeten. De eettafel is een prima plek om te vertoeven.

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Maandag de meubelen binnengekregen
Prima service en netjes geplaatst in de woonkamer erg blij mee ziet er top uit.

Trustpilot logo