Bergkasten

Mooie Bergkasten en kolomkasten

Opgeruimd staat netjes

Genoeg bergkasten en kolomkasten zorgen voor een opgeruimd huis. Ook u heeft ruimte nodig om spullen in op te bergen. Van kleding tot speelgoed, van servies tot etenswaren. Bij A-Meubel vindt u altijd de bergkast die bij uw interieur past. Opbergruimte is schaars, daarom is het belangrijk dat een bergkast naast functioneel ook fraai is. Want wat u er ook in opbergt, deze kasten zijn groot van stuk. Als u wilt bezorgen we de kast en monteren hem. Bij A-Meubel koopt u bergkasten met de laagste prijs garantie.

 

Opbergruimte in de huiskamer

In de huiskamer komt een praktische bergkast natuurlijk heel erg goed van pas. Al uw cd's, dvd's en boeken bergt u overzichtelijk en stofvrij op. Bergkasten zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. A-Meubel heeft er er altijd wel één die past bij uw interieur. We hebben houten en metalen bergkasten. En sommige modellen hebben naast deurtjes ook lades. Qua bergkasten is er veel mogelijk.

 

Bergkast voor kleding

Iedereen kent wel de traditionele kledingkast. Daarin blijft alle kleding netjes en schoon, klaar voor gebruik. Maar is uw kledingkast eigenlijk wel zo handig ingedeeld en ruim genoeg? Een grote bergkast met extra legplanken kan ook voor kleding erg geschikt zijn. De bergkast is een prima aanvulling op uw kledingkast. U heeft meer ruimte voor uw kleding. Ook voor schoenen bieden we diverse bergkasten aan.

 

Speelgoed opbergen in de kolomkast

Jong geleerd is oud gedaan: ook voor de kinderkamer zijn praktische en hippe bergkasten te koop. Geef uw kinderen de kans om hun spulletjes en speelgoed netjes op te bergen. Gaat u voor een complete wand met bergkasten? Dan heeft u voorlopig voldoende opbergruimte. De voorraad speelgoed wordt namelijk meestal niet kleiner!

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Mooie ruime winkel. Enorm veel keus. Heel goed geholpen en zeer vakkundig geleverd door de vriendelijke bezorgers. Het staat enorm goed allemaal in de woonkamer en ben al met al zeer tevreden.