Helaas!


Er zijn geen producten gevonden, probeer een andere zoekopdracht.

Laden...

Winkelkasten

Winkelkasten

Veel opbergruimte in een prachtige winkelkast

Een winkelkast stond vroeger bij elke kruidenier of apotheek. Deze kasten lijken op buffetkasten maar hebben nog meer opbergruimte. De winkelkasten hebben diverse grote en kleine lades en kastjes, om zoveel mogelijk producten te kunnen herbergen. Zo'n winkelkast staat natuurlijk ook beeldig in uw interieur. Daarom heeft A-Meubel een aantal prachtige winkelkasten in het assortiment opgenomen. De kasten zijn stuk voor stuk mooi afgewerkt en zijn een lust voor het oog. Dit wordt een echte eyecatcher in uw huis! Bovendien garanderen we u dat u de laagste prijs betaalt voor deze winkelkasten!

 

Veel lades en kastjes

De ouderwetse kruidenier had veel verschillende producten, maar nog niet de schappen die u nu in elke supermarkt ziet. Omdat veel producten met de hand werden afgewogen, was er veel ruimte nodig. Elke lade en elk plankje had zijn eigen functie. De winkelkast was het centrale punt van de winkel. In huis werkt het op dezelfde manier. In de winkelkast kunt u allerlei zaken kwijt, van servies tot papieren en van etenswaren tot cd's en dvd's. Dankzij de kasten krijgt u er veel opbergruimte bij en door de hoogte van de kasten maakt u ook nog eens efficiënt gebruik van de beschikbare oppervlakte.

 

Winkelkasten: laagste prijs garantie

A-Meubel geeft de laagste prijs garantie op al haar meubels. U raadt het al: deze garantie geldt ook voor de winkelkasten. We willen u een prachtige kast bieden voor de beste prijs die u kunt vinden. En ziet u dezelfde kast ergens anders voor minder geld, dan krijgt u het verschil van ons terug. Daar doen we niet moeilijk over. We garanderen u per slot van rekening dat u nooit teveel betaalt.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Had de woonset Klarenbeek besteld. Was op voorraad, dus had het set binnen 2 weken in huis.
Nu bleek dat 1 deurtje van het dressoir niet goed sloot. Melding van gemaakt, dat werd heel snel opgepakt.
Krijg ik afgelopen week een telefoontje om e.e.a. om te ruilen. Ik dacht alleen het deurtje, blijk ik een heel nieuw dressoir te krijgen.
Super service van A meubel