WINKELKASTEN

Goedkope winkelkasten

Bij A-Meubel vindt u verschillende soorten winkelkasten goedkoop, tegen de laagste prijs in Nederland.

Een winkelkast stond vroeger bij elke kruidenier of apotheek. Deze kasten lijken op buffetkasten maar hebben nog meer opbergruimte. De winkelkasten hebben diverse grote en kleine lades en kastjes, om zoveel mogelijk producten te kunnen herbergen. Zo'n winkelkast staat natuurlijk ook beeldig in uw interieur. Daarom heeft A-Meubel een aantal prachtige winkelkasten in het assortiment opgenomen. De kasten zijn stuk voor stuk mooi afgewerkt en zijn een lust voor het oog. Dit wordt een echte eyecatcher in uw huis! Bovendien garanderen we u dat u de laagste prijs betaalt voor deze winkelkasten!

Veel lades en kastjes

De ouderwetse kruidenier had veel verschillende producten, maar nog niet de schappen die u nu in elke supermarkt ziet. Omdat veel producten met de hand werden afgewogen, was er veel ruimte nodig. Elke lade en elk plankje had zijn eigen functie. De winkelkast was het centrale punt van de winkel. In huis werkt het op dezelfde manier. In de winkelkast kunt u allerlei zaken kwijt, van servies tot papieren en van etenswaren tot cd's en dvd's. Dankzij de kasten krijgt u er veel opbergruimte bij en door de hoogte van de kasten maakt u ook nog eens efficiënt gebruik van de beschikbare oppervlakte.

Winkelkasten: laagste prijs garantie

A-Meubel geeft de laagste prijs garantie op al haar meubels. U raadt het al: deze garantie geldt ook voor de winkelkasten. We willen u een prachtige kast bieden voor de beste prijs die u kunt vinden. En ziet u dezelfde kast ergens anders voor minder geld, dan krijgt u het verschil van ons terug. Daar doen we niet moeilijk over. We garanderen u per slot van rekening dat u nooit teveel betaalt.

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo