SCHILDERIJEN & FOTOPRINTS

De muur in uw ruimte een nieuwe look geven? Dat kan natuurlijk met de voordelige schilderijen en fotoprints van A-Meubel die u nergens anders goedkoper zult vinden.

Goedkope Schilderijen & Fotoprints

De schilderijen en fotoprints geven uw woonruimte meteen een sfeervol tintje. Deze items zijn prachtig op een muur in een effen kleur. Maar ook een muur in een felle kleur kunt u mooi stijlen met de fotoprints en schilderijen van A-Meubel.

Soorten schilderijen en fotoprints

Met de schilderijen en fotoprints kunt u gemakkelijk een statement muur creëren. Het maakt niet uit als u een fel gekleurde muur heeft of een neutrale muur. De schilderijen en fotoprints hebben wij in verschillende kleuren en typen beschikbaar. Zo kunt u op een fel gekleurde muur gaan voor één van onze zwart-witte fotoprints. Voor een muur in een neutrale kleur hebben wij schilderijen en fotoprints in diverse kluren en patronen. Van gestreepte tot abstract wij hebben schilderijen in verschillende stijlen.

Figuratieve schilderijen | Bloemen schilderijenZwart & Wit schilderijen | Natuur en stadsgezichte

Grote, middelgrote en kleine plaatjes

Hoe stijlt u het best een statement muur? Door de aandacht te trekken naar de muur natuurlijk. Heeft u een kale muur? Dan kunt u die het best stijlen met een schilderij en fotoprint in groot formaat. Voor kleinere muren of op tafels kunt u gaan voor de kleinere plaatjes of schilderijen en fotoprints in 2-, 3-, of 4 luik.

Goedkoop bij A-Meubel

Uit ons assortiment vindt u gemakkelijk de juiste schilderij of fotoprint die bij u past. Wij garanderen de goedkoopste prijs van heel Nederland. Ziet u een item ergens anders goedkoper dan kunt u bij ons het verschil in bedrag terug krijgen.

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo