HOEKTAFELS

Een vrije hoek in uw ruimte? Kies dan voor één van de goedkope hoektafels van woonwinkel A-meubel om een leuke sfeer te creëeren in uw hoek.Natuurlijk voor de laagste prijs in Nederland.

Goedkope hoektafels

Elke ongebruikte hoek wordt een sfeervol hoekje met een hoektafel. Deze doorgaans kleine tafeltjes staan perfect in een hoek en worden meestal met een paar leuke accessoires opgevrolijkt. Een vaas, een bloemstuk of een paar beeldjes maken een ongebruikte hoek opeens een leuk deel van de ruimte. De hoektafel is daarom een leuk meubelstuk voor dat ene hoekje waar u eigenlijk weinig mee doet. Woonwinkel A-Meubel heeft de mooiste houten hoektafels voor u verzameld in allerlei kleuren en stijlen. U koopt bovendien met laagste prijs garantie.

Maak sfeervolle hoekjes

De hoektafel is klein en tovert een ongebruikte hoek in huis om tot een mooi aangekleed hoekje. Elk huis heeft wel een hoek waar weinig mee aan te vangen lijkt. Te klein om een zithoekje neer te zetten of juist door bepaalde hoeken ongemakkelijk te gebruiken. Met een van onze hoektafels geeft u deze hoekjes een nuttige bestemming. In plaats van een leeg stukje in uw huiskamer of ander vertrek, geeft u de hoek een functie.

Diverse kleuren, stijlen en afmetingen

Alle hoektafels die we in onze collectie meubels hebben opgenomen zijn vierkant. De afmetingen variëren van 65x65 cm tot 80x80 cm. De tafeltjes zijn allemaal perfect afgewerkt en uitgevoerd in verschillende houtsoorten. We hebben eiken hoektafels en hoektafels in houtkleur waarbij de houtnerfstructuur zichtbaar is. Ook hoektafels die uit verschillende lagen hout zijn opgebouwd koopt u bij A-Meubel. We hebben zeker een hoektafel die past bij de stijl van uw interieur, zo zitten er hele strakke maar ook brocante hoektafels tussen.

Hoektafels voor de laagste prijs

Ook voor hoektafels geldt de laagste prijs garantie van A-Meubel. We weten zo zeker dat we onze meubels voor de laagste prijs verkopen, dat we u zelfs het verschil terugbetalen als uw hoektafel ergens anders voor minder geld aangeboden wordt. Ook alle andere meubels koopt u voor de beste prijzen bij woonwinkel A-Meubel.

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 17 Juli is mijn hoekbank geleverd, een compliment voor de bezorgers. Alles na wens neer gezet. Tijdens het bezoek in de winkel in Elst, heel fijn geholpen de koffie stond klaar. Zeker een aanrader om eens langs te gaan als je opzoek bent na een bank.

Groetjes,
Evelien Vis.

Trustpilot logo