WIJNKASTEN

Opzoek naar een opbergplek voor uw wijnflessen? Bij woonwinkel A-Meubel vind u verschillende soorten wijnkasten en wijnrekken in onze collectie, altijd voor de allergaaste prijs.

Goedkope wijnkasten

Bent u een echte wijnliefhebber en vind u dat uw wijnflessen een mooie plek verdienen? Dan is een wijnkast ideaal, uw flessen hebben dan een speciaal plekje in een mooie kast. De wijnbewaarkasten bij woowinkel A-Meubel zijn niet alleen functioneel maar ook een mooie en stijlvolle toevoeging aan uw interieur. 

De wijnkast is een meubel die wij graag terugzien in de keuken, bijkeuken of naast de servieskast. Deze compacte kasten zijn de droom van iedere wijnliefhebber! Plaatst u uw favoriete wijnen nu in de bijzonder stijlvolle wijnkastjes voor een luxe effect.

Wijnkast hout

De handige wijnkasten komen inclusief verschillende planken met daarop genoeg ruimte voor een uitgebreide collectie aan heerlijke wijnen en/of andere dranken. Hiernaast worden de meubels over het algemeen ook uitgerust met een handig rek/ ophang systeem voor uw wijnglazen en een extra vakje of lade voor de wijn accessoires en benodigdheden.

De wijnkasten worden uitgevoerd in een houtlook, in het massief mangohout, eikenhout of teakhout. De wijnkasten hout krijgen hierdoor een karakteristiek uiterlijk en een sfeervolle uitstraling over zich. Bent u opzoek naar een industriele wijnkast? Dan zullen onze wijnkasten perfect passen!

Houdt u van een hout afwerking? Ga dan voor het Someren wijnrek. Dit prachtige en unieke wijnkastje is vervaardig uit duurzaam mangohout en afgewerkt met een zwart metalen frame. Het hout is ambachtelijk geschraapt en afgewerkt met een transparante lak. Dit zorgt voor een levendig en tegelijkertijd een ruwe uitstraling. 

Wijnkast kopen?

A-Meubel heeft altijd de laagste prijs garantie, waardoor u verzekerd bent dat u uw wijnkast koopt voor de beste prijs. De wijnkasten zijn gemakkelijk online te bestelling op onze website. Of u kunt langskomen bij één van onze woonwinkels

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Ik had gevraagd, of onze bank eerder geleverd kon worden, vanwege een operatie van mijn man.
Na 2 dagen een telefoontje van de planning, uw bank kan geleverd worden.
Ruim 6 weken eerder dan de planning, superbedankt!
En die 2 bezorgers, Super!

Trustpilot logo