NU LANGSKOMEN OP AFSPRAAK of Bellen en (Video)chatten, elke dag van 09.00 tot 23.00

Wijnkasten

Wijnkasten voor de echte wijnliefhebbers! Nu in diverse maten en kleuren voor een bijzonder lage prijs!

De wijnkast is een meubel die wij graag terugzien in de keuken, bijkeuken of naast de servieskast. Deze compacte kasten zijn de droom van iedere wijnliefhebber! Plaatst u uw favoriete wijnen nu in de bijzonder stijlvolle kastjes voor een luxe effect.

De handige opbergkasten komen inclusief verschillende planken met daarop genoeg ruimte voor een uitgebreide collectie aan heerlijke wijnen en/of andere dranken. Hiernaast worden de meubels over het algemeen ook uitgerust met een handig rek/ ophang systeem voor uw wijnglazen en een extra vakje of lade voor de wijn accessoires en benodigdheden.

De wijnkast worden uitgevoerd in een houtlook, in het massief mangohout, eikenhout of teakhout. De kasten krijgen hierdoor een karakteristiek uiterlijk en een sfeervolle uitstraling over zich. Twijfelt u nog? Bekijkt u onze collectie dan graag en schroom niet om bij vragen contact met ons op te nemen. 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 9:00 tot 23:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Superblij met de nieuwe bank. Heerlijk relaxen Netjes ingepakt en geleverd. Helaas kan ik geen foto toevoegen maar liggen heerlijk te relaxen.