Wijnkasten voor de echte wijnliefhebbers! | Laagste prijs garantie!

Wijn is fijn

Bent u een echte wijnliefhebber en vind u dat uw wijnflessen een mooie plek verdienen? Dan is een wijnkast ideaal, uw flessen hebben dan een speciaal plekje in een mooie kast. De wijnbewaarkasten bij A-Meubel zijn niet alleen functioneel maar ook een mooie en stijlvolle toevoeging aan uw interieur. 

De wijnkast is een meubel die wij graag terugzien in de keuken, bijkeuken of naast de servieskast. Deze compacte kasten zijn de droom van iedere wijnliefhebber! Plaatst u uw favoriete wijnen nu in de bijzonder stijlvolle wijnkastjes voor een luxe effect.

Wijnkast hout

De handige wijnkasten komen inclusief verschillende planken met daarop genoeg ruimte voor een uitgebreide collectie aan heerlijke wijnen en/of andere dranken. Hiernaast worden de meubels over het algemeen ook uitgerust met een handig rek/ ophang systeem voor uw wijnglazen en een extra vakje of lade voor de wijn accessoires en benodigdheden.

De wijnkasten worden uitgevoerd in een houtlook, in het massief mangohout, eikenhout of teakhout. De wijnkasten hout krijgen hierdoor een karakteristiek uiterlijk en een sfeervolle uitstraling over zich. Bent u opzoek naar een industriele wijnkast? Dan zullen onze wijnkasten perfect passen!

Heeft u een industriele inrichting? Dan is de Ventana wijnkast ideaal voor u. Deze wijnkast industrieel is gemaakt van ijzer en glas en past perfect in een industriele woonstijl. Houdt u meer van een hout afwerking? Ga dan voor het Someren wijnrek. Dit prachtige en unieke wijnkastje is vervaardig uit duurzaam mangohout en afgewerkt met een zwart metalen frame. Het hout is ambachtelijk geschraapt en afgewerkt met een transparante lak. Dit zorgt voor een levendig en tegelijkertijd een ruwe uitstraling. 

Wijnkast kopen?

A-Meubel heeft altijd de laagste prijs garantie, waardoor u verzekerd bent dat u uw wijnkast koopt voor de beste prijs. De wijnkasten zijn gemakkelijk online te bestelling op onze website. Of u kunt langskomen bij een van de showrooms

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel