Boekenkasten

Boekenkasten

De boekenkast voor boeken en meer

Met een mooie ruime boekenkast heeft u een prachtig meubel dat ook erg functioneel is. De boekenkasten die A-Meubel voor u geselecteerd heeft zijn erg stevig, mooi afgewerkt en bieden veel opbergruimte. Naast boeken kunt u er vanzelfsprekend ook andere media als cd's of dvd's in kwijt. En dankzij de verschillende modellen zit er altijd een boekenkast bij die past in uw interieur. We hebben moderne, strak afgewerkte boekenkasten maar ook de klassieke modellen ontbreken natuurlijk niet. En dankzij de verschillende afmetingen hebben we voor zowel grote als kleine ruimtes mooie boekenkasten.

 

Houtkleur, modern of landelijk

Onze boekenkasten zijn gemaakt van hout en een deel van de collectie is ook uitgevoerd in houtkleur. De houten delen zijn uiteraard netjes afgewerkt en direct klaar voor gebruik. Ook hebben we moderne en landelijke boekenkasten. Deze zijn geschilderd in verschillende kleuren. De stijl van uw interieur zal voor een groot deel bepalen welke boekenkast goed staat in uw huis. U weet zelf wat bij de andere meubels past.

 

Een zee van ruimte

De boekenkasten bieden veel ruimte om boeken op te bergen. Vanzelfsprekend zijn de kasten gebouwd op het gewicht van al die boeken. U kunt al uw boeken met een gerust hart in deze kasten zetten. De boekenkasten zijn ook erg geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld cd's of dvd's. Ook worden boekenkasten wel gebruikt om mooie spulletjes in te zetten. Op de planken heeft u plek genoeg voor beeldjes, fotolijstjes of andere mooie spullen die gezien mogen worden. De boekenkast is een veelzijdige kast die u heel veel ruimte geeft.

 

Bezorging bij u thuis

In de meeste auto's passen geen boekenkasten. Daarom bezorgt A-Meubel uw boekenkast gewoon bij u thuis als u dat wilt. Onze bezorgers brengen meubels naar alle adressen in Nederland. Naast het bezorgen, monteren ze de boekenkasten ook bij u thuis. Ideaal dus, het enige dat u zelf hoeft te doen is een bestelling plaatsen en dat gaat makkelijk via onze website. Bestel uw boekenkast vandaag nog!

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Had de woonset Klarenbeek besteld. Was op voorraad, dus had het set binnen 2 weken in huis.
Nu bleek dat 1 deurtje van het dressoir niet goed sloot. Melding van gemaakt, dat werd heel snel opgepakt.
Krijg ik afgelopen week een telefoontje om e.e.a. om te ruilen. Ik dacht alleen het deurtje, blijk ik een heel nieuw dressoir te krijgen.
Super service van A meubel