Hangelementen

hangelement kast

Hangelementen zoals muurplanken, hangkastjes en rekken

Ook hangelementen bestel je gewoon online bij A-Meubel. Muurplanken, hangkastjes en rekken voor aan de muur hebben we in verschillende stijlen en afmetingen. Alle hangelementen zijn stevig gemaakt en geschikt voor bevestiging aan de muren in je huis. Je creëert extra opbergruimte aan de muur in een handomdraai. De verschillende planken, kastjes en rekken zijn gemaakt van hout en leverbaar in diverse kleuren.

 

Muurplanken

De muurplanken uit onze collectie zijn gemaakt van hout, meestal eiken- of dennenhout. Aangezien de planken veelal in L-vorm zijn uitgevoerd, bevestigt u de muurplanken eenvoudig aan de muur. De afmetingen van de muurplanken variëren We bieden op die manier voor elke muur of toepassing de juiste muurplank. Vaak worden muurplanken gebruikt om media als cd's of dvd's op uit te stallen. Ook een fotolijstje of een plantje staat hartstikke leuk op een muurplank van A-Meubel.

 

Hangkastjes

Wat doet u als u meer opbergruimte nodig heeft maar het ontbreekt u aan plek op de grond? U hangt een hangkastje op! Speciaal voor dit soort situaties heeft A-Meubel verschillende hangkastjes in het assortiment opgenomen. Ze zijn makkelijk te monteren aan de muur door ophanghaakjes die aan het kastje zitten. De hangkastjes hebben deurtjes en zijn soms ook uitgevoerd met opbergplanken.

 

Rekken

Onze open opbergrekken van A-Meubel zijn gemaakt van mooi afgewerkte houten delen. U bevestigt de rekken aan de muur met de bijgeleverde ophanghaakjes. In de rekken zitten verschillende plankjes waarop u spullen kunt opbergen. Ook kunt u de rekjes gebruiken om mooie spullen in te plaatsen. Op die manier is het rek vooral decoratief, wat leuk is op bijvoorbeeld lange muren.

 

Hangelementen bezorgen we bij u thuis

Onze service kent bijna geen grenzen. Ook hangelementen bezorgen we bij u thuis op adressen in heel Nederland. U bestelt ze snel en veilig vanuit uw luie stoel en wij leveren de hangelementen bij u af. Gemak dient de mens. Het enige wat u zelf moet doen is een mooi plekje vinden en deze kastjes, planken en rekken ophangen.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Bank gekocht bij A meubel
Ben erg goed geholpen, wat een goede service en klantvriendelijkheid!
De bank telefonische gekocht, ik werd vriendelijke geholpen door Izzet !
De bank besteld en binnen een week al in huis, zo blij mee.
Ook fijn dat appen mogelijk is, ook compliment voor de bezorgers, het was een hele klus om de bank binnen te krijgen. Maar het gebeurde met alle vriendelijkheid!
Bedankt allemaal!