Barkruk/stoel

Barkrukken en barstoelen. (( Goedkoper bestaat niet. Nu tot 70% korting ))

Barkrukken en barstoelen met een comfortabele rugleuning

Voor de bar in huis wilt u natuurlijk mooie barkrukken of barstoelen. Geen houten krukken net zoals in de kroeg, maar comfortabele stoelen met een luxe afgewerkt zitgedeelte. Eigenlijk zijn onze zitmeubels voor aan de bar eerder luxe stoelen op hoge poten. Want de afwerking met mooie stoffen of leer is iets wat je normaliter ziet op hele luxe stoelen. Als het aan ons ligt dus niet, want we willen alleen de mooiste en beste barkrukken en barstoelen in ons assortiment. Bovendien krijgt u bij A-Meubel een keiharde laagste prijs garantie.

 

Deze barkrukken en barstoelen zijn hoge luxe zitmeubels

Onze krukken hebben de uitstraling van chique eetkamerstoelen. De poten zijn natuurlijk langer zodat u op de juiste hoogte aan de bar kunt zitten, maar verder doen deze blikvangers eigenlijk nergens denken aan barkrukken. Toch zijn het wel degelijk barkrukken, het zijn zelfs de barkrukken die iedereen bij de bar zou willen hebben. De rugleuningen geven voldoende steun en dankzij het zachte zitoppervlak zit u ook na lange tijd nog steeds prettig op deze barkrukken. Deze pronkstukken maken van uw bar een sfeervolle borrelhoek.

 

Mooi afgewerkt

Elk model barkruk en stoel heeft zijn eigen afwerking. Sommige modellen zijn verkrijgbaar in diverse stoffen of leersoorten. Ook de kleuren variëren. Bij bepaalde barkrukken en stoelen zijn zelfs het onderstel en de poten in verschillende tinten verkrijgbaar. In plaats van uw bar aan te passen aan uw barkrukken, werkt het andersom met deze krukken. U past de barstoelen aan uw interieur en bar aan. Want met zoveel mogelijkheden moet er wel een barkruk of stoel zijn die in uw interieur past.

 

Gegarandeerd de laagste prijs

A-Meubel geeft op alle meubels een laagste prijs garantie, dus ook voor onze barkrukken en barstoelen. De prijs die u bij ons betaalt is altijd de laagste. Koopt u onze meubels ergens anders voor minder? Laat het ons aub weten. Wij betalen u het verschil altijd terug.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Had de woonset Klarenbeek besteld. Was op voorraad, dus had het set binnen 2 weken in huis.
Nu bleek dat 1 deurtje van het dressoir niet goed sloot. Melding van gemaakt, dat werd heel snel opgepakt.
Krijg ik afgelopen week een telefoontje om e.e.a. om te ruilen. Ik dacht alleen het deurtje, blijk ik een heel nieuw dressoir te krijgen.
Super service van A meubel