Verzekeringspakketten

Op banken en fauteuils wordt geleefd, gegeten en gedronken. Soms gaat er wel eens iets mis en spettert er wijn, koffie of spaghettisaus op de bekleding. Vaak leidt dat tot vlekken.

Dat is jammer, en gelukkig ook niet nodig. Want voor zowel leer als stoffen bekledingen zijn er prima onderhoudsproducten. En wilt u zich echt geen zorgen maken, dan kunt u altijd kiezen voor een bij u passend verzekeringspakket. Dat is lekker zorgloos genieten van uw investering.

Voor meer informatie kunt u hieronder kijken. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze woonwinkel voor advies, uitleg en een demonstratie!
 

U heeft bij ons de optie te kiezen voor een 5 jaar zekerheids pakket als het gaat om het voorkomen van blijvende vlekken en het in topconditie houden van nieuwe textiele meubel(en).

(5 jarig serviceconcept voor nieuwe textiele meubelen)

Neem de juiste beslissing tegen vlekken.

Nieuwe textiele meubelen kunt u bij aanschaf voor een geringe meerprijs zelf behandelen met een door ons geleverde vlekwerende spray .

De vlekwerende spray zorgt voor een vlekbescherming. Kiest u bij aanschaf van uw nieuwe meubel(en) voor zo'n behandeling, dan heeft u recht op een 5 jaar durende (vlekken)service. 

Wat doet dit voor meubelstoffen (de voordelen)!

• Goed te reinigen!
Vlekken trekken in de regel snel in elke vezel van de stof en zijn daarna in vele gevallen moeilijk te verwijderen! De vlekwerende spray hecht zich om elke afzonderlijke vezel, waardoor deze beschermd wordt. Dit betekent niet dat er geen vlekken meer kunnen ontstaan in de stof, maar wel is het zo dat vlekken niet in de vezel kunnen binnendringen. Het weefsel houdt het vuil niet vast, zodat dit gemakkelijk kan worden weggezogen of schoon gemaakt. Dit zonder kringen achter te laten.

• Ziet er langer als nieuw uit!
Gemorste vloeibare substanties op basis van olie, water en vet worden afgestoten, de druppels kunnen gemakkelijker worden opgedept. Het meeste vuil en stof kan worden weggezogen. Derhalve ziet behandeld weefsel er nieuwer en frisser uit en blijft langer schoon dan weefsel dat niet behandeld is.

• Is bestand tegen olie-, water- en vetvlekken!
Gemorste vettige en waterachtige vloeistoffen, inclusief allerlei soorten dranken, worden in het algemeen afgestoten en kunnen opgedept worden met een absorberende doek, tissue of spons.

• Vuilbestendig
Het meeste vuil en stof dat in contact komt met weefsel dat behandeld is met de vlekwerende sprayblijft aan de oppervlakte, waar het kan worden weggezogen.

• Blijvende bescherming
De bescherming met de vlekwerende sprayis bijzonder slijtvast en is bestand tegen normaal huishoudelijk gebruik.

De juiste service
De vlekwerende spray service dekt nagenoeg alle dagelijks voorkomende vlekken, ontstaan door het morsen van bijvoorbeeld spaghettisaus, cola, bier, koffie, rode wijn, etc.. Ook vlekken als uitscheidingen en afscheidingen van mens en zoogdier vallen onder de service van de vlekwerende spray. Zaken die niet onder deze service vallen zijn substanties waartegen geen textielbescherming mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn bijtende vloeistoffen, verf- en kleurstoffen (bijvoorbeeld het afgeven van spijkerbroeken), nagellak remover, etc.. . Stel dat u een vlek heeft in uw meubel dan volgt u in de eerste instantie de onderhoudsvoorschriften beschreven op de gebruikersaanwijzing van de vlekwerende spray. Ook kunt u bellen met het servicenummer van A-meubel of mailen naar service@a-meubel.nl . Hier krijgt u vakkundig advies over de wijze waarop u de vlek kunt trachten te verwijderen. In het geval het u zelf niet lukt de vlek (vallend binnen de servicevoorwaarden) te verwijderen, dan komt er een professionele reiniger bij u thuis. Deze zal de vlek gratis voor u verwijderen.

Kortom: 5 jaar zorgeloos genieten van uw nieuwe meubels!

P.s. Van deze servicemogelijkheid kunt u alleen gebruik maken bij de aanschaf van uw nieuwe meubel(en). Indien u beschikt over een niet nieuw (bestaand) meubel dan kunt u deze wel zelf beschermen met de vlekwerende spray. Uiteraard gelden er bij het gebruik van een spuitbus geen garantiemogelijkheden.

 

Vraag naar de mogelijkheden bij ons in de woonwinkel!