Verzekeringspakketten

Op banken en fauteuils wordt geleefd, gegeten en gedronken. Soms gaat er wel eens iets mis en spettert er wijn, koffie of spaghettisaus op de bekleding. Vaak leidt dat tot vlekken.

Dat is jammer, en gelukkig ook niet nodig. Want voor zowel leer als stoffen bekledingen zijn er prima onderhoudsproducten. En wilt u zich echt geen zorgen maken, dan kunt u altijd kiezen voor een bij u passend verzekeringspakket. Dat is lekker zorgloos genieten van uw investering.

Voor meer informatie kunt u hieronder kijken. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze woonwinkel voor advies, uitleg en een demonstratie!

Informatieve video Protexx Royal Care: Klik hier om verder te gaan naar de video.

 

Protexx® & Royal Care®

Protexx protector is één van de bekendste merknamen op het gebied van vezelbescherming voor nieuwe textiele meubelen. Protexx biedt o.a. 5 jaar zekerheid als het gaat om het voorkomen van blijvende vlekken en het in topconditie houden van nieuwe textiele meubel(en).

Royal Care is een uniek serviceconcept voor nieuwe lederen meubelen! Deze 5 jarige onderhoud-, vlekken- en calamiteitenservice biedt de mogelijkheid 5 jaar onbezorgd te kunnen genieten van nieuwe lederen meubel(en).

(Voor meer details & informatie kunt u naar beneden scrollen naar het gewenste product.)

Protexx® Textile Protector (5 jarig serviceconcept voor nieuwe textiele meubelen)

Neem de juiste beslissing tegen vlekken.

Nieuwe textiele meubelen kunt u bij aanschaf voor een geringe meerprijs zelf behandelen met het vlekwerende middel Protexx Textile Protector.

Protexx Textile Protector is het merk in de meubelindustrie als het gaat om vlekbescherming. Kiest u bij aanschaf van uw nieuwe meubel(en) voor zo'n Protexx behandeling, dan heeft u recht op een 5 jaar durende (vlekken)service. Ter bevestiging ontvangt u bij aanschaf/levering een officieel Protexx servicebewijs (zwart op wit).

Wat doet Protexx voor meubelstoffen (de voordelen)!

• Goed te reinigen!
Vlekken trekken in de regel snel in elke vezel van de stof en zijn daarna in vele gevallen moeilijk te verwijderen! Protexx hecht zich om elke afzonderlijke vezel, waardoor deze beschermd wordt. Dit betekent niet dat er geen vlekken meer kunnen ontstaan in de stof, maar wel is het zo dat vlekken niet in de vezel kunnen binnendringen. Het weefsel houdt het vuil niet vast, zodat dit gemakkelijk kan worden weggezogen of schoon gemaakt. Dit zonder kringen achter te laten.

• Ziet er langer als nieuw uit!
Gemorste vloeibare substanties op basis van olie, water en vet worden afgestoten, de druppels kunnen gemakkelijker worden opgedept. Het meeste vuil en stof kan worden weggezogen. Derhalve ziet behandeld weefsel er nieuwer en frisser uit en blijft langer schoon dan weefsel dat niet behandeld is.

• Is bestand tegen olie-, water- en vetvlekken!
Gemorste vettige en waterachtige vloeistoffen, inclusief allerlei soorten dranken, worden in het algemeen afgestoten en kunnen opgedept worden met een absorberende doek, tissue of spons.

• Vuilbestendig
Het meeste vuil en stof dat in contact komt met weefsel dat behandeld is met Protexx blijft aan de oppervlakte, waar het kan worden weggezogen.

• Blijvende bescherming
De bescherming met Protexx is bijzonder slijtvast en is bestand tegen normaal huishoudelijk gebruik.

De juiste service
De Protexx service dekt nagenoeg alle dagelijks voorkomende vlekken, ontstaan door het morsen van bijvoorbeeld spaghettisaus, cola, bier, koffie, rode wijn, etc.. Ook vlekken als uitscheidingen en afscheidingen van mens en zoogdier vallen onder de service van Protexx. Zaken die niet onder deze service vallen zijn substanties waartegen geen textielbescherming mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn bijtende vloeistoffen, verf- en kleurstoffen (bijvoorbeeld het afgeven van spijkerbroeken), nagellak remover, etc.. . Stel dat u een vlek heeft in uw meubel dan volgt u in de eerste instantie de onderhoudsvoorschriften beschreven op het Protexx servicecertificaat. Ook kunt u bellen met het servicenummer genoemd op het servicecertificaat. Hier krijgt u vakkundig advies over de wijze waarop u de vlek kunt trachten te verwijderen. In het geval het u zelf niet lukt de vlek (vallend binnen de servicevoorwaarden) te verwijderen, dan komt er een professionele reiniger bij u thuis. Deze zal de vlek gratis voor u verwijderen.

Kortom: 5 jaar zorgeloos genieten van uw nieuwe meubels!

P.s. Van deze servicemogelijkheid kunt u alleen gebruik maken bij de aanschaf van uw nieuwe meubel(en). Indien u beschikt over een niet nieuw (bestaand) meubel dan kunt u deze wel zelf beschermen met Leather & Textile Protector van Oranje in spuitbussen. Uiteraard gelden er bij het gebruik van een spuitbus geen garantiemogelijkheden.

Royal Care® Leather Protector (5 jarig serviceconcept voor nieuwe lederen meubelen)

Neem de juiste beslissing tegen vlekken en calamiteiten en kies voor optimaal onderhoud & bescherming van uw leder.

Lederen meubelen geven een huis een extra dimensie. Een vertrek ademt niet alleen de sfeer van luxe en comfort, maar krijgt bovendien een bepaalde klasse. Als u eenmaal heeft gekozen voor alle gemakken van leer, kunt u rustig gaan zitten en heerlijk ontspannen. Maar zorgt u er dan wel voor dat uw kostbare meubelen goed worden onderhouden en optimaal beschermd zijn tegen vlekken met Royal Care Lederbeschermer. Ook extremere situaties als scheuren, afgeven van kleding of balpenstrepen kunnen in de loop der tijd voorkomen. Royal Care zorgt ervoor dat u volop kunt (blijven) genieten van uw lederen meubel(en). Royal Care® Leather Protector helpt u bij de verzorging van uw leer, nu en in de toekomst.

Zo werkt het Royal Care®Leather Protector concept

Stel u koopt een nieuw lederen meubel bij een meubelzaak die dealer is van Royal Care. U kunt er dan voor kiezen om uw nieuwe lederen meubelen 5 jaar lang te beschermen tegen vlekken en calamiteiten en onder de 5 jarige service van Royal CareNo Risk te laten vallen. Deze 5 jarige onderhouds- & vlekken/calamiteitenservice geldt voor de meeste leertypen, maar NIET op geschuurd leder zoals nubuck en suède en NIET op met was afgewerkt leder zoals schapenleder, Old Saddle leder!

Onder deze 5 jarige service vallen o.a.:

 • Ballpointstrepen.
 • Brandgaten welke veroorzaakt zijn door sigaren en/of sigaretten.
 • Vlekken op oliebasis.
 • Vlekken op waterbasis.
 • Vlekken op basis van vet (ook hoofdvet).
 • Transpiratievlekken van bijvoorbeeld handen.
 • Nadelige invloeden op uw leder van medicijngebruik.
 • Afgeven van kleding.
 • Scheuren, craquelé etc...

Kortom: alle huishoudelijke "ongelukjes" en nog veel meer!

Mocht u tijdens deze 5 jarige service geconfronteerd worden met problemen die binnen de servicevoorwaarden vallen, dan worden deze geheel kosteloos verholpen! In zo'n geval belt u met het (service)telefoonnummer onderaan het servicecertificaat dat u als bewijs ontvangt bij levering van het meubel en alles wordt geregeld.

5 jaar onderhoud

Kiest u voor deze service, dan krijgt u bij aanschaf van het lederen meubel voldoende Royal Care lederreiniger en Royal Care lederbeschermer (Protector) mee naar huis voor de periode van 2½ jaar. Deze producten zitten verpakt in de zogenaamde Royal Care No Risk Service Set en dient u 2 maal per jaar (in combinatie) te gebruiken op uw leder. Na 2½ jaar ontvangt u een schrijven over de aanschaf van de resterende Royal Care verzorgingsmiddelen.

Royal Care lederreiniger* een milde lederreiniger voor vlekken en algehele reiniging. Royal Care lederbeschermer* een kleurloos, kwalitatief hoogwaardig onderhouds-, voedings- en beschermingsmiddel.

De voordelen van het Royal Care® Leather Protector concept

 • Een 5 jaar durende service (inclusief onderhouds- en reinigingsmiddel).
 • Optimale bescherming tegen vlekken op basis van olie, water en vet (ook huidvet).
 • Houdt leer langer mooi.
 • Vlekken zijn eenvoudig te reinigen!
 • Beschermt uw investering.
 • Een service inclusief calamiteiten.

Vraag naar de mogelijkheden bij ons in de woonwinkel!