Wij zijn CBW Erkend

Uiteraard zijn alle woonwinkels van A-meubel CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend.

CBW keurmerk

Maar wat heeft u daar precies aan, vraagt u zich af?  Kopen bij een CBW erkende winkel biedt u als consument extra zekerheden en voordelen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw aankoop het dubbel en dwars waard is. 

Als CBW erkende woonwinkel hanteren wij algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn regels opgenomen die voor u van belang zijn bij zowel uw aankoop in de winkel als online. Hier gaat het om voorwaarden die te maken met het aanbetalen, de levertijd en levering, vervoer, garantie enzovoort.

Wij bieden meer zekerheid dan niet CBW-erkende woonwinkel, we hanteren namelijk een erkenningsregeling met drie garanties.

  • Een productgarantie van tenminste 2 jaar

Mocht het bij ons gekochte product schade oplopen, dan komen wij u tegemoet door het probleem voor u op te lossen. Ook wanneer u buiten de garantieperiode bij ons een probleem heeft gemeld of wanneer er een schade/probleem door eigen toedoen is ontstaan, zal A-meubel kijken naar een passende en reële oplossing. CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie.

  • Een nette en veilige (aan)betalingsregeling

Je kunt zonder risico aanbetalen. Het restantbedrag betaal je pas bij aflevering. Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende aankoop.

  • Onpartijdige klachtafhandeling

Mocht u een klacht of opmerking hebben, waar wij er samen niet uitkomen dan is er de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen. Deze onafhankelijke instantie zorgt ervoor zorgt dat geschillen op een passende en geschikte manier afgehandeld worden en gegarandeerd voor een oplossing zorgt.            

Uiteraard kunt u zich voor service en garantie aanspraken bij ons melden via: https://www.a-meubel.nl/over-ons/service

Wij zullen dan direct overgaan tot het in behandeling nemen van uw service-aanvraag en nemen spoedig contact met u op om een passende oplossing te vinden.