Laagste Prijsgarantie

Bij Woonwinkel A-Meubel vindt u kwalitatief hoogwaardige meubels voor de allerlaagste prijs van Nederland. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u niet te veel betaald voor uw meubels, wij bieden namelijk altijd de laagste prijsgarantie.  

Wat is Laagste prijsgarantie?

Wij hebben een ruim assortiment aan woonkamers, banken en andere meubels voor in huis. Hierdoor kan het ook wel eens voorkomen dat u een product van A-Meubel bij een andere meubelzaak tegenkomt.

Om onze belofte naar onze klanten over de laagste prijsgarantie na te komen bieden wij natuurlijk de mogelijkheid om het prijsverschil terug te betalen aan u als klant, wanneer u meubelstuk verkrijgbaar bij ons bij een concurrent ziet.

Het maakt niet uit als het om een loungebank, hoekbank, dressoir of salontafel gaat onze ervaren deskundigen gaan samen met u na als dit product identiek is aan het product dat wij aanbieden en berekenen dan wat het verschil in tarief is tussen het bedrag van ons product en het bedrag dat u ergens anders bent tegengekomen. Hierbij garanderen wij u dat wij u het verschil in tarief teruggeven als u uw aankoop bij ons doet. Op deze manier bent u ervan gegarandeerd dat het artikel daadwerkelijk tegen de laagste prijs in Nederland aanschaft. En zo hoeft u zich niet meer druk te maken dat u teveel betaald heeft voor onze producten.

Aanspraak maken op de laagste prijsgarantie van A-Meubel?

Natuurlijk zijn er wel enkele voorwaarden waaraan voldaan moet worden voor u om aanspraak te kunnen maken op onze laagste prijsgarantie. Ziet u een meubelstuk van A-Meubel elders? Dan kunt u bij ons in aanmerking komen voor de laagste prijsgarantie door een officiële offerte voorzien van handtekening en stempel van de betreffende winkel aan te tonen. Ook zullen alle specificatie van het meubelstuk duidelijk vermeld moeten staan op deze offerte. Het is dan van belang dat het om exact dezelfde meubels gaat van hetzelfde merk/fabrikant in dezelfde kwaliteit. Daarnaast dient het te gaan om een winkel die CBW erkend is en in Nederland gevestigd is. Vervolgens wordt de laagste prijsgarantie alleen aangeboden als het betreffende product in de showroom van de betreffende winkel staat.

Wanneer komt u niet in aanmerking voor de laagste prijsgarantie van A-meubel?

Is het meubelstuk niet hetzelfde merk maar slechts hetzelfde model? Dan komt u niet in aanmerking omdat vergelijkbare meubels niet meetellen. Tijdelijke acties of faillissementen van andere winkels zijn uitgesloten van onze laagste prijsgarantie. Producten uit webshops of winkels die niet meer dan een jaar bestaan tellen niet mee.

Berekening en te ondernemen stappen

Wordt aan alle voorwaarden voldaan, dan zal als vergelijkingsprijs de prijs exclusief bezorg- en montage kosten worden aangehouden aangezien deze prijzen afhankelijk zijn van de locatie en service. Het verschil plus 25% zal in mindering worden gebracht op het totaalbedrag van uw bestelling.

Een bank van A-meubel goedkoper gespot bij een andere winkel? Loop dan gauw langs één van onze woonwinkels en kom in aanmerking voor de laagste prijsgarantie van A-Meubel.