HOCKERS

Een extraatje toevoegen aan uw bank? U vindt bij woonwinkel A-Meubel de perfecte bijpassende hocker voor uw bankstel tegen de laagste prijs in Nederland.

Laden...

Goedkope hockers

De hocker is een luxe aanvulling op uw bankstel, losse bank, loungebank of hoekbank. Deze kleine vierkante of rechthoekige poefjes staan ideaal naast de bank of uw fauteuil. Hierbij kunt u de kleine poef aanpassen naar wens in kleur en kiezen voor de gewenste stof of leersoort. De mogelijkheden per meubel zijn eindeloos, waarbij deze volledig zijn af te stemmen op uw wooninterieur of de al aangeschafte bank.

Een hocker voor extra comfort

Laat u zich na een lange dag graag neervlijen op uw bank en wilt u het liefst nog comfortabeler zitten? Dan is de hocker een ware uitkomst voor u! Deze kleine meubels kunnen worden geplaatst voor uw zitmeubilair, waardoor u de voeten heerlijk even kunt laten rusten op dit comfortabele accessoire. De hocker is hierbij ideaal voor een avondje bankhangen en zorgt ervoor dat u heerlijk languit kunt relaxen.

Een hocker als tafel

Deze meubels kunnen alsmede ook worden gebruikt als een handige bijzettafel of salontafel. Plaatst u een pouf voor de bank en legt u hier een plateau of dienblad op en het meubel is omgetoverd tot de ideale salon of bijzettafel. Wie wil dat nou niet? Een salontafel in een gewenste kleur, stof en maat passend bij uw overig zitmeubilair!

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo