KLEINMEUBELEN

Een uitgebreid aanbod kleinmeubelen: Bij woonwinkel A-Meubel vindt u verschillende soorten kleinmeubelen voor de allerlaagste prijs in Nederland.

Goedkope kleinmeubelen

Bestel uw kleinmeubel online bij A-Meubel. We hebben een uitgebalanceerde collectie kleinmeubelen voor u geselecteerd. Stuk voor stuk zijn ze een leuke aanvulling op elk interieur. De uitstraling van de meubels is vrij landelijk tot tegen het klassieke aan, maar dat wil niet zeggen dat deze kleinmeubel in een modern interieur niet tot hun recht komen.

Wijnkasten om uw wijn in te laten rijpen

Houdt u van een lekker glas wijn? Voor wijnliefhebbers hebben we een aantal prachtige wijnkasten uitgezocht. Deze kasten zijn natuurlijk functioneel, want ze bieden ruimte aan uw wijncollectie. Maar vergis u niet, de wijnkasten van woonwinkel A-Meubel zijn ook prachtige kleinmeubelen die uw interieur verder opleuken. De kasten zijn opvallend en praktisch.

Compacte tv-kasten

Een tv meubel is speciaal ontworpen voor televisies. De meeste tv-meubelen zijn daarom ook laag, zodat u comfortabel naar het scherm kunt kijken. De opbergruimte verschilt per kast maar vaak is er wel ruimte voor dvd-spelers, videorecorders en spelcomputers. Alle kabels worden netjes uit het zicht gewerkt. De ruimte rondom het tv-meubel blijft daarom geordend. 

 

 

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo