VITRINEKASTEN

Ruime collectie vitrinekasten: Waar u ook naar opzoek bent, bij woonwinkel A-Meubel hebben we het allemaal tegen de allerlaagste prijs in Nederland.

Goedkope vitrinekasten

Vitrinekasten zijn blikvangers in huis. Mooie spullen of verzamelingen zet u overzichtelijk neer in de vitrine. Of ze nu modern of klassiek van uiterlijk zijn, onze vitrinekasten zijn altijd stijlvol vormgegeven. De maten verschillen per model. Qua afmeting en stijl heeft A-Meubel altijd wel een passende vitrinekast voor u. We bezorgen in heel Nederland en zorgen er ook voor dat uw vitrinekast gemonteerd wordt. Daarnaast heeft woonwinkel A-Meubel de laagste prijs garantie.

Overzichtelijk ingedeeld en verstelbaar

De meeste van onze glazen vitrinekasten hebben glazen deuren en plankjes. De indeling is overzichtelijk zodat wat u erin zet mooi tot zijn recht komt. De hoogte tussen de plankjes deelt u zelf in. De indeling iets verstellen is eenvoudig. In sommige modellen zit ook verlichting ingebouwd. U zet alle tentoongestelde voorwerpen dan mooi in de schijnwerpers. De spiegelende werking van het glas zorgt er ook voor dat u in de huiskamer wat extra licht heeft. Ook hebben we glazen vitrinekasten in verschillende kleuren en woonstijlen. Kijk ook eens naar een vitrinekast zwart of vitrinekast industrieel.

De vitrinekast als visitekaartje

Of u nou gaat voor een glazen vitrine kast, een donkere vitrinekast, een lichte vitrinekast of een brocante vitrinekast, een vitrinekast is een mooi meubelstuk dat een stukje van uzelf laat zien. In de vitrinekast zet u een mooie verzameling of dierbare herinneringen. En de vitrinekast staat vrijwel altijd op een prominente plek in de woonkamer. Het is uw persoonlijke visitekaartje. Iedereen die de kast ziet zal gaan kijken naar de zaken die u erin heeft gezet.

Vitrinekasten kunnen overal staan

Natuurlijk hoeven vitrinekasten niet per se in de huiskamer te staan. Ook in de slaapkamer, hal of zelfs de keuken komt de vitrinekast goed tot zijn recht. Welk formaat of stijl u ook zoekt, de vitrinekast is van alle markten thuis. In de keuken zou u een vitrinekast met glas bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken om uw mooiste glaswerk of de flessen drank in te etaleren. De vitrinekast is een enorm veelzijdig meubel.         

 

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 17 Juli is mijn hoekbank geleverd, een compliment voor de bezorgers. Alles na wens neer gezet. Tijdens het bezoek in de winkel in Elst, heel fijn geholpen de koffie stond klaar. Zeker een aanrader om eens langs te gaan als je opzoek bent na een bank.

Groetjes,
Evelien Vis.

Trustpilot logo