Relax Banken


  1. 1

Relax banken

Toe aan een nieuwe bank, maar wilt u het dit keer ietsje luxer maken? Heeft u behoefte aan een plek waar u bij thuiskomst kunt uitrusten, genieten van uw favoriete tv-show of een goed boek en wilt u hierbij het beste zitcomfort? Dan bent u bij A-meubel aan het juiste adres!

Op deze pagina vindt u de ultieme loungebanken met luxe relaxfuncties. Een relaxfunctie houdt in dat u lekker op de bank plaats neemt, op de knop drukt en zo u perfecte zit of ligstand aanneemt. De automatische relaxbanken helpen u na een drukke dag te ontspannen, halen uw voeten van de vloer en zorgen voor een royaal zitcomfort.

Verschillende modellen

Wij hebben voor u verschillende modellen in stof en leersoorten beschikbaar. De relaxbanken zijn o.a. verkrijgbaar als 2 zits, 2,5 zits, 3 zits, met longchair, met ottomaan of als hoekbank. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij onze loungetopper Bennekom. Deze bank heeft een prachtig design die knus doch modern aandoet. De hoofdsteunen van deze bank zijn verstelbaar en de voetensteun kunt u automatisch omhoog laten komen.

Ook de Harderwijk bank is een kijkje waard. Deze bank is te verkrijgen in diverse opstellingen en te bekleden met stof, kunstleer of rundleer. De Harderwijk bank is net een klein beetje luxer dan het Bennekom model. De Harderwijk heeft namelijk een relaxstand waarbij de rugleuning ook kan worden versteld.

Garantie

U heeft bij ons altijd een vast garantieperiode van twee jaar. Mocht er, ondanks de uitvoerige kwaliteitstesten, toch sprake zijn van schade of klachten, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zullen dan streven naar een gepaste en snelle oplossing van het probleem. Ook na de garantieperiode zullen wij u zo goed mogelijk proberen te helpen.