Bezorging

A-Meubel heeft een bezorgservice door heel Nederland en delen van Belgie en Duitsland. De meeste artikelen kunt u ook door ons laten monteren.

Nadat u uw bestelling bij ons heeft geplaatst, en het door onze leveranciers bij ons is gebracht, zoeken wij contact met u om een afspraak te maken zodat u de bestelling op een voor u beschikbare dag bezorgd krijgt. Onze bezorgdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Op de afgesproken dag bellen de bezorgers u nog 15 à 30 minuten voordat de levering plaats vindt. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven. Zorgt u er wel voor dat u op dat moment goed telefonisch bereikbaar bent. Voordat uw artikelen door onze vrachtwagens afgeleverd worden, vindt de allerlaatste controle plaats.

Bij aflevering worden de artikelen zorgvuldig door ons vakkundig personeel (eventueel gemonteerd en) op de door u gewenste plaats neergezet. Indien u, ondanks onze zorgvuldige controle, aanmerkingen heeft op de geleverde goederen, dan kunt u contact opnemen met ons.

Bezorgdienst A-meubel