RONDE BANKEN

Ronde banken voor elke woonstijl: de ronde bank is een perfecte blikvanger voor uw ruimte. Bij woonwinkel A-Meubel vind u gegarandeerd de goedkoopste ronde banken tegen de laagste prijs in Nederland.

Goedkope ronde banken

Wilt u een bank in huis die er net wat anders uitziet dan de banken die u normaal tegen komt? Kijk niet verder! Bij ons bent u aan het juiste adres, wij hebben goedkope ronde hoekbanken die in elk interieur heel prachtig staan. Een ronde bank is de trend van nu. Haalt u zo een ronde hoekbank in huis dan betekent dit natuurlijk dat uw woonkamer meteen een upgrade krijgt en u meegaat met de tijd en met de mode. Onze ronde banken zijn er in verschillende formaten, bekledingen en kleuren.

De juiste ronde bank

Er zeker van zijn dat u de juiste ronde bank voor uw woonruimte koopt, dan is het belangrijk dat u de afmetingen van uw ruimte afneemt. Heeft u een kleinere ruimte, dan kunt u het best gaan voor een halfronde bank of een hoekbank rond. Deze ronde loungebanken nemen niet heel veel ruimte in beslag en kunnen makkelijk in een hoek worden geplaatst. Wilt u geen bank met ronde vorm dan kunt u gaan voor een halfronde bank, een hoekbank ronde hoek of een bank met ronde hoek. Zo kunt u toch nog meegaan met de ronde bank woonkamer trend.

Verschillende stijlen ronde banken

Weet u al zo om en bij welke opstelling en afmeting uw hoekbank rond moet zijn, dan is de volgende stap het kiezen van een stijl. Gaat u voor een stoere bank, een klassieke bank, een moderne bank of heeft u liever een bank die in elke woonstijl kan worden toegevoegd? Wij hebben een ronde loungebank voor elke inrichting.

Bank met ronde vorm goedkoop kopen

Komt u gerust langs bij één van onze vele woonwinkels voor het bezichtigen en proefzitten van uw toekomstige ronde bank. Door de ronde hoekbanken in het echt te zien en te voelen kunt u beter beslissen welke opstelling, stof en kleur het best zullen passen in uw woonkamer. Daarnaast staan onze ervaren specialisten klaar om u te assisteren met het uitkiezen van de juiste goedkope ronde bank voor u. Bij woonwinkel A-Meubel haalt u uw hoekbank rond goedkoop en bent u ervan verzekerd dat u uw de bank koopt tegen de laagste prijs in Nederland.

 

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Ik had gevraagd, of onze bank eerder geleverd kon worden, vanwege een operatie van mijn man.
Na 2 dagen een telefoontje van de planning, uw bank kan geleverd worden.
Ruim 6 weken eerder dan de planning, superbedankt!
En die 2 bezorgers, Super!

Trustpilot logo