Collectie Bankstellen, Hoekbanken en Loungebanken fluweelzacht velvet velours, Laagste prijs garantie. (( Nu tot 70% korting ))


  1. 1

Velvet banken, hoekbanken en loungebanken | Fluweelzacht zitcomfort

De trend was al enige tijd aanwezig, maar breekt nu echt door! De zachte velvet stoffen zijn te zien op bankstellenstoelen en fauteuils en kunnen heel eenvoudig worden gestyled met verschillende woonstijlen.

Een velours meubel brengt niet alleen een hoog aaibaarheid factor met zich mee, het is ook nog eens een waar style statement! Ook zijn de fluwelen stoffen goed te combineren met verschillende materialen en zorgen ze geheid voor een warme sfeer. Ben jij al velvet fan?  Neem dan eens een kijkje bij onze velvet bankstel de 
Hilversum Ottomaan of ga voor een gave fauteuil zoals de William.

A-meubel | Banken

Bankstel, hoekbank, longchair, loungebank bij A-meubel vind je ze met de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Zoek je een leuk nieuwbankstel voor in jouw woonkamer? Bij A-meubel zit je goed! Wij hebben meer dan 150 verschillende bankstellen in leer en stof in ons assortiment. Alle banken kunnen worden geleverd in diverse opstellingen en materiaalsoorten en zijn hier en daar ook met een comfortabele relax functie uitgerust. Bekijk snel onze volledige collectie goedkope bankstellen online of in een van onze showrooms.

A-meubel | Interieurstylisten

De adviseurs van A-Meubel staan voor jou klaar om eerlijk en deskundige advies te geven. Neem voor een passend advies eerst de maten van de ruimte op waar je jouw nieuwe zithoek wilt creëren en neem deze mee naar de showroom.  Een goed advies kan resulteren in jarenlang plezier van jouw nieuwe bankstel. Wij garanderen je altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

A-meubel | Garantie

A-meubel biedt altijd een vaste garantie van 2 jaar op al haar producten, waarbij er in sommige gevallen zelfs een garantieperiode kan zijn van 5 of zelfs 10 jaar. Je kunt voor vragen en service altijd bij ons terecht met een belletje of mailtje, maar kunt ook het service formulier op de website invullen voor een snelle oplossing. Klik op deze link voor meer informatie over garantie en onze service.