OKERGELE BANKEN

Een Okergele bank kopen? Een bank in okergele kleur is een ware eyecatcher voor elke woonruimte en A-Meubel heeft de goedkoopste okergele banken van heel Nederland

Laden...

Goedkope okergele banken

Bent u opzoek naar een echte eyecatcher voor uw woonkamer ga dan voor een okergele bank!

De woonkamer is de plek waar u de meeste tijd doorbrengt, het is daarom van belang dat u zich er extra comfortabel voelt. Maak het de meest vrolijke, warme en sfeervolle ruimte in uw woning. Dat kunt u bereiken door een vrolijke kleurrijke bank als statement neer te zetten. Okergele en gele banken lenen zich hier perfect voor! Bij A-Meubel hebben we een grote collectie gele banken in diverse tinten, opstellingen en materialen. En niet te vergeten we zijn altijd de voordeligste!

Breng het zonnetje in huis met een bank okergeel

Het maakt niet uit welke woonstijl uw woonkamer heeft, als het nou landelijk, modern of industrieel is een bank geel zal uw woonkamer altijd de vrolijkste kamer van uw woning maken. Het voegt net wat extra’s toe aan een minimalistisch interieur. Geel hoeft niet altijd flitsend te zijn en komt in verschillende tinten. Houdt u van een rustigere woonruimte combineer een gele bank dan met grijs. De twee kleuren gaan prachtig samen en vullen elkaar perfect aan. Geel is levendig en grijs neutraal, samen zijn ze perfect gebalanceerd. Geen fan van grijs? Wat denkt u dan van een bank okergeel? Okergeel is de trendy kleur van nu! Dit is een warme gele kleur met een gouden ondertoon en wat bruin erdoorheen. Een okergele bank of okergele hoekbank zal geheid zorgen voor een warme sfeer in uw woonkamer.

Gele banken bij A-Meubel

Een gele of okergele bank kopen? Bij A-Meubel hebben we een groot assortiment gele banken. Een okergele hoekbank, 2-zits, ottomaan, fauteuil. We hebben het allemaal. Zo is er altijd wel een bank geel die past bij uw levensstijl, persoonlijke smaak, woonruimte en binnen uw budget. Bent u niet zeker voor welke gele tint u wilt gaan kom dan eens langs bij een van showrooms. Daar kunt u onze kleurstalen rustig bekijken en advies inwinnen bij een van onze ervaren interieurspecialisten.

 

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo