WANDDECORATIE

Voor een ruim assortiment aan wanddecoratie voor elke woonstijl en elk budget bent u bij A-meubel op het juiste adres. 

Wanddecoratie zorgt voor extra sfeer in uw woonkamer. Heeft u een kale muur achter uw bank of wilt u een detail muur creëren in uw woonruimte? Dan komen muurdecoraties hierbij handig van pas. Er zijn verschillende soorten wanddecoraties waar u mee aan de slag kunt. Van muur schilderijen en foto prints tot prachtige figuren, legplanken en kapstokken. Er is een ruim aanbod aan keus om uw muur zo fraai mogelijk te maken.

Soorten wanddecoratie

Een foto wanddecoratie kunt u bijvoorbeeld heel goed gebruiken als wandecoratie slaapkamer. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn van een onderwerp waar u heel erg dol op bent zoals een wanddecoratie van paarden of de natuur. Wanddecoratie slaapkamer kunt u ook heel goed gebruiken als wanddecoratie woonkamer. Op deze manier kunt u vaak wisselen van wanddecoratie als u bijvoorbeeld uw inrichting wilt veranderen zonder extra uit te geven.

Ronde wanddecoratie geeft een leuke sfeer aan uw ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld een combinatie van verschillende afmetingen ronde wanddecoratie gebruiken om een speelse sfeer te creëren. Wanddecoraties hout zijn een goede optie als uw woonruimte is ingericht in een landelijke stijl.

Wanddecoratie ophangen aan de muur

Bij het uitzoeken van wandecoratie is het natuurlijk van belang dat u vooraf weet waar aan de muur u deze decoratie wilt ophangen en wat voor muur het is. Is het een kale muur, een houten muur, stenen muur of een detail muur in een speciale kleur?

De grootte van de muurdecoratie is ook heel belangrijk. Als het om een kale muur gaat dan is een grote foto wanddecoratie een goed idee. Gaat het om een kleine muur of een deel van de muur dat versierd moet worden, dan kan er gekozen worden voor een meerluik schilderij of ronde wanddecoratie bestaand uit verschillende items in diverse afmetingen.

Wanddecoratie stijl

Heeft u uw ruimte ingericht volgens de landelijke stijl dan is het natuurlijk een goed idee om te gaan voor wandecoraties hout. Denk hierbij aan wandplanken waar u al uw favoriete items op kunt tentoonstellen. Ook wanddecoratie industrieel kan makkelijk worden gestyled. Denk hierbij aan wanddecoratie gemaakt van ijzer of metaal. Een goed voorbeeld van wanddecoratie industrieel is bijvoorbeeld een kapstok van ijzer. Ook een wijnrek is een prachtig idee als wanddecoratie. Een wijnrek kan makkelijk in een industriële of moderne inrichting toegevoegd worden omdat deze meestal gemaakt zijn van materialen die goed aansluiten op de industriële stijl.

Wanddecoratie kopen

Natuurlijk kunt u het ruim assortiment aan wandecoratie bij A-Meubel in het echt zien door gezellig langs één van onze goedkope woonwinkels te komen, maar ook in onze webshop kan voldoende inspiratie worden opgedaan. Onze interieurspecialisten staan klaar om u verder te assisteren. Of u nou op zoek bent naar foto wanddecoratie, ronde wanddecoratie, wanddecoratie industrieel of wanddecoraties hout wij hebben gegarandeerd prachtige items verkrijgbaar voor elke smaak en stijl.

 

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo