SIDE-TABLES

Sidetables voor extra sfeer: Maak uw bank of ruimte compleet met een prachtige sidetable van woonwinkel A-Meubel. Deze sidetables vindt u gegarandeerd nergens anders goedkoper.

Goedkope sidetables

De sidetable is een smalle tafel die tegen de muur staat in woonkamers, slaapkamer en halletjes. Met een mooie spiegel erboven of leuke accessoires op de tafel, kleedt u een ruimte leuk aan, zonder dat u veel oppervlakte nodig heeft. De sidetable houdt het midden tussen een dressoir en een tafel en vindt u bij A-Meubel in diverse stijlen. De smalle tafels staan eigenlijk gewoon hartstikke leuk in alle ruimtes in huis. Bestel online en onze bezorgers bezorgen uw sidetable bij u thuis. Bovendien geeft woonwinkel A-Meubel u de laagste prijs en dat garanderen we.

Neemt weinig ruimte in

Mist uw kamer nog iets maar heeft u niet veel plek? De sidetable staat tegen de muur en neemt door zijn smalle tafelblad weinig ruimte in. Ook in kleinere kamers kunt u met de sidetable dus sfeer creëren zonder dat u veel ruimte nodig heeft. De mooi afgewerkte tafels worden veel gebruikt om accessoires of een mooie plant op te zetten. De sidetable kunt u prima combineren met een spiegel. Want met een grote spiegel erboven lijkt de kamer een stuk groter. Natuurlijk ziet de combinatie van een sidetable en spiegel er ook prachtig uit in uw huis.

In de hal ook een sidetable

Omdat mensen binnenkomen en weggaan door de hal is het wel zo prettig als daar voldoende ruimte is. Meestal is een hal krap bemeten en daarom staan er weinig meubels. Sidetables nemen weinig ruimte in en worden daarom veel neergezet in de halletjes van woonhuizen. Met een spiegel boven de sidetable lijkt ook de hal een stuk groter. Als u vertrekt kunt u ook nog even kijken of uw haar en kleding goed zitten. Sommige van onze modellen sidetables hebben bovendien lades, wat weer makkelijk is om sleutels en andere zaken in op te bergen.

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo