Salontafel

Moderne of houten landelijke salontafels. (( Goedkoper bestaat niet, Nu tot 70% korting ))

Een nieuwe salontafel kopen?

De salontafel staat in elke woonkamer. Dat is nu zo en dat was vroeger ook zo. Dit prominente meubelstuk is een belangrijke blikvanger in de huiskamer. Daarnaast is het een echt gebruiksmeubel. U zet er hapjes en drankjes op, bergt er zaken in op en ligt er misschien wel met uw voeten op. Zoekt u een nieuwe salontafel? A-Meubel heeft een groot aanbod salontafels. Dankzij onze laagste prijs garantie betaalt u nooit teveel!

 

De salontafel is er nog steeds

Vroeger had elk huis een salon met een salontafel. De salon is verdwenen uit moderne huizen. De salontafel is er nog steeds! De meeste huiskamers zijn rondom de salontafel ingericht. Middenin de woonkamer staat deze lage tafel met daarom heen het bankstel en fauteuils. De salontafel is een blikvanger en tegelijk een voorwerp dat intensief gebruikt wordt. Met de verwarming of open haard aan komt u rondom deze tafel tot rust.

 

Gezelligheid rondom de salontafel

De salontafel in het midden van de woonkamer geeft de kamer een prettige sfeer. Aan de salontafel drinkt u een kop koffie, voert u een goed gesprek of kijkt u televisie. Alleen of met gasten. Alle gezelligheid concentreert zich rond de salontafel. Een mooi bloemstuk of een kaars kleden de tafel aan en maken het een nog gezelligere plek. Overigens worden salontafels ook steeds vaker gebruikt op andere plekken. De lage salontafel doet het ook goed in een slaapkamer of langs een muur. Als extra tafeltje of ter decoratie van een lege ruimte.

 

Uitgebreid aanbod

Zoekt u een mooie salontafel voor uw woonkamer? Dan zult u merken dat de keus bij A-Meubel vrijwel onbeperkt is. Materialen, kleuren en vormen lopen erg uiteen. We hebben ook salontafels met lades of planken. Ideaal om de krant of de afstandbediening in op te bergen.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Mooie ruime winkel. Enorm veel keus. Heel goed geholpen en zeer vakkundig geleverd door de vriendelijke bezorgers. Het staat enorm goed allemaal in de woonkamer en ben al met al zeer tevreden.