Woonwinkel Apeldoorn - Elke dag wooninspiratie bij A-Meubel

Woonwinkel Apeldoorn 2500m² meubels tegen de laagste prijs!

Kanaal-Zuid 72C7332 BC
in Apeldoorn

088 844 8888

Bezoek onze woonwinkel in Apeldoorn met de grootste collectie meubels met kortingen tot wel 70%.

Op Eerste Paasdag zijn we helaas gesloten, maar op Tweede Paasdag heten we u van harte welkom in onze woonwinkel! Grijp deze kans om samen met ons de zomertijd en het seizoen van vernieuwing te vieren. Laat u inspireren door onze ruime collectie en ontdek de nieuwste trends voor uw thuis

Er is altijd wel een A-meubel in de buurt, kom langs in onze woonwinkel op de Kanaal-Zuid 72C in Apeldoorn, Gelderland, parkeren is bij ons altijd gratis én voor de deur!

Meubelwinkel A-Meubel in Apeldoorn is gemakkelijk bereikbaar voor omringende woonplaatsen. Bent u bijvoorbeeld woonachtig in Deventer of  Zutphen? Dan is A-Meubel Apeldoorn met maar liefst 2500 m² aan woonwinkel ruimte de dichtstbijzijnde vestiging. In pak hem beet een half uurtje met de auto of motor bent u in dé goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Liever online bestellen?

In onze webshop kunt u eenvoudig uw meubels precies samenstellen naar uw behoefte. Kies bijvoorbeeld uit kleur-, type bekleding en indien u een bankstel zoekt kunt u gemakkelijk de opstelling kiezen die past in uw woonruimte.

De goedkoopste?

De goedkoopste? Ja en dat durven wij te garanderen met onze laagste prijsgarantie, kort door de bocht komt dit erop neer: Ziet u hetzelfde meubel in een andere meubelzaak tegen een lagere prijs? Dan betaalt A-Meubel het verschil + 25% hiervan aan u terug.

Voorbeeld: U ziet bij ons een meubelstuk voor €1000,- en bij een concurrent voor slechts €900,- dan halen wij €125,- van de prijs af, hetgeen neerkomt op een totaalprijs van €875,- in plaats van €1000,-

Voor nog lagere prijzen, neem een kijkje in de Meubel Outlet Apeldoorn. Hier vindt u meubels tegen spotprijzen, die direct zijn op te halen in de winkel. 

Meer dan alleen de laagste prijs…

De laagste prijs betalen is natuurlijk fantastisch maar er is meer dan prijs! A-Meubel verkoopt enkel kwalitatief hoogwaardige meubels, onze meubels worden uitvoerig getest voordat deze in productie genomen worden. Alle woonwinkels zijn aangesloten bij CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) dit heeft 3 belangrijke voordelen:

1.            Minimaal 2 jaar productgarantie

2.            Veilig (aan)betalen

3.            Onpartijdige klachtenafhandeling

Uw meubels worden door onze eigen bezorgdienst bij u thuis afgeleverd. De chauffeur en bijrijder, tillen de meubels naar de juiste kamer of vertrek. Koopt u een bank op bankstel? Banken en bankstellen worden vakkundig en snel gemonteerd.

A-Meubel al 30 jaar de goedkoopste woonwinkel

A-meubel bestaat al sinds 1992 en telt inmiddels 12 woonwinkels door heel Nederland in Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam, Enschede, AmersfoortAlphen aan den RijnApeldoorn, Delft, Nijmegen, Roosendaal, Tilburg en Eindhoven.

 

Openingstijden Apeldoorn

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00

 

Routebeschrijving

Woonwinkel A-Meubel Kanaal-Zuid 72C, 7332 BC Apeldoorn