Bezoek onze woonwinkel in Eindhoven met de grootste collectie meubels met kortingen tot wel 70%.

Op Eerste Paasdag zijn we helaas gesloten, maar op Tweede Paasdag heten we u van harte welkom in onze woonwinkel! Grijp deze kans om samen met ons de zomertijd en het seizoen van vernieuwing te vieren. Laat u inspireren door onze ruime collectie en ontdek de nieuwste trends voor uw thuis

Er is altijd wel een A-meubel in de buurt, kom langs in onze woonwinkel onder de rook van Eindhoven aan de Duivendijk 5 in Nuenen, Noord Brabant. Vanuit Eindhoven rijdt u in slechts 20 minuten naar de goedkoopste woonwinkel van Nederland, parkeren is bij ons altijd gratis én voor de deur!  

Meubelwinkel A-Meubel Eindhoven met maar liefst 2500 m² aan woonwinkel ruimte, is gemakkelijk bereikbaar voor omringende woonplaatsen. Vanuit Helmond bent u er al in een kwartiertje, vanuit Veldhoven of Best 20 minuten, Valkenswaard of Deurne een minuut of 30. Woont u in Limburg? Woonachtig in of in de buurt van Weert, Roermond, Sittard, Heerlen of Maastricht? A-Meubel Eindhoven is momenteel de dichtstbijzijnde vestiging, echter met kortingen tot wel 70% én de laagste prijsgarantie is het de moeite waard om langs te komen.

Liever online bestellen?

In onze webshop kunt u eenvoudig uw meubels precies samenstellen naar uw behoefte. Kies bijvoorbeeld uit kleur-, type bekleding en indien u een bankstel zoekt kunt u gemakkelijk de opstelling kiezen die past in uw woonruimte.

De goedkoopste?

De goedkoopste? Ja en dat durven wij te garanderen met onze laagste prijsgarantie, kort door de bocht komt dit erop neer: Ziet u hetzelfde meubel in een andere meubelzaak tegen een lagere prijs? Dan betaalt A-Meubel het verschil + 25% hiervan aan u terug.

Voorbeeld: U ziet bij ons een meubelstuk voor €1000,- en bij een concurrent voor slechts €900,- dan halen wij €125,- van de prijs af, hetgeen neerkomt op een totaalprijs van €875,- in plaats van €1000,-

Voor nog lagere prijzen, neem een kijkje in de Meubel Outlet Eindhoven. Hier vindt u meubels tegen spotprijzen, die direct zijn op te halen in de winkel. 

Meer dan alleen de laagste prijs…

De laagste prijs betalen is natuurlijk fantastisch maar er is meer dan prijs! A-Meubel verkoopt enkel kwalitatief hoogwaardige meubels, onze meubels worden uitvoerig getest voordat deze in productie genomen worden. Alle woonwinkels zijn aangesloten bij CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) dit heeft 3 belangrijke voordelen:

1.            Minimaal 2 jaar productgarantie

2.            Veilig (aan)betalen

3.            Onpartijdige klachtenafhandeling

Uw meubels worden door onze eigen bezorgdienst bij u thuis afgeleverd. De chauffeur en bijrijder, tillen de meubels naar de juiste kamer of vertrek. Koopt u een bank op bankstel? Banken en bankstellen worden vakkundig en snel gemonteerd.

A-Meubel al 30 jaar de goedkoopste woonwinkel

A-meubel bestaat al sinds 1992 en telt inmiddels 12 woonwinkels door heel Nederland in Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam, Enschede, AmersfoortAlphen aan den RijnApeldoornDelft, Nijmegen, Roosendaal, Tilburg en Eindhoven

Openingstijden Eindhoven

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00

 

Routebeschrijving

Woonwinkel A-Meubel Duivendijk 5, 5672 AD Nuenen