STOELEN MET WIELTJES

De stoel met wieltjes: luxe en comfort in één. Voor het makkelijk verplaatsen met uw stoel biedt woonwinkel A-Meubel u de stoelen met wieltjes aan tegen de laagste prijs in Nederland.

Goedkope stoelen met wieltjes

Een stoel met wieltjes is makkelijk op harde vloeren. U verplaatst de stoel geruisloos door de wieltjes, ook als u erop zit. Onze stoelen met wieltjes hebben een luxe uitstraling door de mooie afwerking. De comfortabele rug- en armleuningen zijn bekleed met stoffen van hoge kwaliteit. De wieltjes onder de stoel maken het zitmeubel nog comfortabeler dan het al is. Dit type stoel op wieltjes wordt veel gebruikt bij eettafels in mooie luxe eetkamers. Dankzij de wielen verlaat u de eettafel makkelijker dan met een stoel met traditionele stoelpoten. Dat is wel zo prettig als u lang getafeld heeft.

Perfect op houten of stenen vloeren

Natuurlijk rollen stoelen met wielen het best op een harde ondergrond. Op een houten vloer of een tegelvloer brengen deze stoelen dus meer gemak. U rolt de stoelen op wieltjes gemakkelijk heen waar u maar wilt. En het maakt daarbij niet uit of u erop zit of niet. Al zittend uzelf verplaatsen is namelijk net zo makkelijk dankzij een stoel met wieltjes. U rolt weg van de tafel of juist richting de tafel. Onze stoelen met wielen staan prachtig bij uw eettafel of bijvoorbeeld in de huiskamer als extra stoel. 

Luxe bekleding voor uw stoelen op wieltjes

We hebben stoelen met wielen met en zonder armleuningen. Alle stoelen met wieltjes met zijn bekleed met luxe stoffen als leer, suède en kunstleder. De gebruikte stoffen zijn van hoogwaardig kwaliteit en makkelijk schoon te maken. Ook bij dagelijks gebruik zien de stoelen er nog uit als nieuw. Woonwinkel A-Meubel heeft bovendien een laagste prijsgarantie. U betaalt gegarandeerd de laagste prijs voor deze stoelen met wieltjes. 

Stoelen met wieltjes bij u thuisbezorgd

De stoelen op wieltjes bezorgen we graag bij u thuis. Onze bezorgers bezorgen meubels in heel Nederland. Wilt u naast deze stoelen ook een eettafel of nog andere meubels bestellen? Ook die bezorgen we bij u thuis.

 

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo