Stoelen met armleuning | Laagste prijs garantie bij A-Meubel

Stoelen met armleuning voor alle ruimtes in huis

Wilt u een comfortabele stoel waarin u heerlijk tv kijkt of een boek leest in uw woonkamer? Neem dan een comfortabele relaxstoel met armleuningen. Ook de leuningen zijn afgewerkt met mooie stof en uw armen rusten heerlijk op de leuningen. Ook voor de eettafel hebben we stoelen met armleuning. Perfect als u lang gaat tafelen en tussen de gangen door ook wat steun wilt om lekker te kunnen leunen. U kunt de stoelen natuurlijk ook gebruiken voor andere plekken in huis.

Meer comfort dankzij de leuningen

Onze stoelen met armleuning zijn meer dan alleen een stoel. Met armleuningen biedt elke stoel namelijk net even wat meer zitcomfort. Zo kunt u lekker naar de zijkant leunen en steunen op de leuningen. Natuurlijk kunt op een stoel met armleuningen ook gewoon rechtop zitten, terwijl uw armen op de leuningen rusten.

De armleuningen zijn mooi afgewerkt

De leuningen van onze stoelen zijn in de meeste gevallen afgewerkt in dezelfde stof als de zitting en rugleuning. Sommige stoelen hebben een metalen frame en ook leuningen van metaal. Op het metaal is dan vaak een stoffen of leren deel aangebracht waarop uw armen kunnen rusten. Ook voelt de stof natuurlijk minder koud aan dan het metaal.

Laat uw stoel met armleuning bezorgen

Naast bestelgemak via de website bieden we u bij A-Meubel nog meer gemak. Door uw meubels thuis te bezorgen hoeft u letterlijk de deur niet meer uit voor een mooi interieur. Heeft u dus een stoel met armleuningen gezien die bij uw interieur past, dan bezorgen we deze graag bij u thuis. We bezorgen in heel Nederland.

Laagste prijsgarantie

Ook op alle stoelen met armleuning geven we onze laagste prijsgarantie. Ziet u de stoelen elders voor minder geld? Laat het ons dan weten. U krijgt het verschil van ons terug. Een stoel met armleuning koopt u bij A-Meubel gegarandeerd altijd voor de laagste prijs.

Geen fan van stoelen met armleuningen? Kijk dan eens naar onze stoelen zonder armleuning.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel