Bloemen

Prachtige bloem prints en schilderijen op canvas voor de mooiste prijzen vindt u bij A-meubel!

Bloemen & decoratie

Door de eeuwen heen is de bloem gebruikt als fleurig, vrolijke woondecoratie om onze huiskamers, eetkamers of werkkamers gezelliger te maken. Nu kan het zijn dat u fan bent van een bloemetje in huis en de bloemprints graag overal in terug ziet, waaronder aan de muur of u heeft niet zulk groene vingers en ziet de bloem liever vereeuwigd aan de wand.

Bij A-meubel vindt u prachtige bloem kunstwerken voor aan de wand. Deze schilderwerken en fotoprints vallen onder verschillende kunststijlen en passen in vele woonkamers terug. De kleurige bloemen van de Hortensia, Tulp, Lelie, Klaproos of Margriet zullen uw interieur zeker een stuk kunnen opvrolijken.

U vindt de bloemschilderijen in diverse maten en kunt bijvoorbeeld gaan voor een prachtig drieluik, een horizontaal liggend schilderij, een verticaal rechthoekig canvas of een vierkant model. De keuze is ruim! Komt u ook eens langs in onze showroom voor ons unieke aanbod aan schilderkunstwerken en foto prints op canvas of acryl.

 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Een supergave bank gekocht de ottomaan zilver bij Ramon filiaal Tilburg. Dinsdag gekocht donderdag in huis onlangs een probleempje bij de bestelling professioneel opgelost dankzij Ramon en de klantenservice. Topteam, prima service en zeer klantvriendelijk.