FIGURATIEF

Goedkope figuratieve wanddecoratie

Een kleurrijk figuratief kunstwerk heeft u nu binnen een mum van tijd aan de wand hangen met behulp van de ruime A-meubel collectie figuratieve wanddecoratie. Deze bijzondere schilderijen, fotoprints en wandaccessoires worden hier aangeboden in diverse maten en stijlen. Zo kunnen wij u verschillende stijlen wanddecoratie bieden en is er zo altijd wel een uniek kunstwerk dat bij uw interieur zal passen.
 

Een uniek schilderij of fotoprint zorgt voor een sfeervoller interieur en brengt een persoonlijke “touch” met zich mee. Uw woonkamer wordt direct een stuk warmer en aangenamer met een van deze unieke wanddecoraties! Bij A-meubel zien wij liever geen lege muren en helpen wij graag een handje met het verwezenlijken van uw droominterieur. Kijkt u bijvoorbeeld naar een prachtig portret van een elegante vrouw, een print van het kleurrijke water festival of een romantisch beeld “Midnight in Paris.”
 

Mocht u advies willen hebben betreft de aankleding van uw woonkamer of eetkamer of zoekt u gewoon wat inspiratie? Komt u dan graag eens langs in een van onze A-meubel showrooms en laat u verassen door alle mogelijkheden.   

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo