Unieke prints, schilderijen en spiegellijsten van stadsgezichten en rustgevende natuur.

Natuur En Stadsgezichten

Een wandaccessoire, schilderij, print of beeldwerk aan uw muur zorgt voor een sfeervoller, karakteristieker huis. U laat uw persoonlijkheid uitdrukken in uw smaak via kunst en accessoires. Mocht u voor een moderne uitstraling willen gaan, gaat u dan voor bijvoorbeeld een mooi stadgezicht. Kiest u voor een Skyline van New York, een zonsondergang over Manhattan of een “Bird view” van de straten in Parijs.

Hang uw favoriete stad of bestemming nu aan uw muur en droom weg bij de gedachte aan deze unieke stadgezichten en natuurbeelden. Kies voor een breed schilderij dat een groot gedeelte van uw muur kan bedekken of ga voor een subtielere toevoeging aan uw interieur met bijvoorbeeld een kleiner exemplaar. Ook kunt u kiezen voor een langwerpig schilderij, een horizontale foto print of een van de prachtige drieluiken.

 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel