Ronde - Ovale eettafels

Ronde en Ovale eettafels in hout of metaal voor de laagste prijs, verkrijgbaar bij A-meubel!

Een gezellige eettafel!

Een rond of ovale eettafel zorgt voor een gezellige sfeer in de eetkamer of woonkamer. Deze organische vorm geeft ruimte aan meerdere zitplaatsen en zorgt zo dat het gehele gezin ruim plek heeft om heerlijk te kunnen tafelen. Voor een dynamisch, oogstrelende eethoek, waarbij u kunt genieten van een origineel design raden wij u dan ook graag de ronde en ovale eettafels aan vanuit de A-meubel collectie!

Kies uw kleur en maat

Deze prachtige eettafels zijn te verkrijgen in meerdere kleuren, materialen en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een exotisch mangohouten eettafel, een klassiek eikenhout blad met een whitewash finish of wellicht een modern zwartgelakt tafelblad. Er is keuze genoeg en de tafelbladen zijn hierbij vaak aan te passen naar uw wens en stijl.

Een modern onderstel

De rondvormige en ovaalvorm tafels zijn hierbij uitgevoerd met verschillende onderstellen. Zo zijn er prachtige onderstellen te vinden in sterpoot of spinpoot vorm, met een uniek getilde poot of dubbele U-poot. 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Een supergave bank gekocht de ottomaan zilver bij Ramon filiaal Tilburg. Dinsdag gekocht donderdag in huis onlangs een probleempje bij de bestelling professioneel opgelost dankzij Ramon en de klantenservice. Topteam, prima service en zeer klantvriendelijk.