KONINGSDAG GEOPEND!

3 tips voor een hotel chique interieur

3 tips voor een hotel chique interieur

Ga voor een hotel chique interieur met deze 3 tips

Het leukste moment van de vakantie is vaak wel het verblijf in het hotel. Het luxe gevoel, de knusse sfeer en de ultieme rust, wij houden ervan.  Wil jij zo een knus en luxueus gevoel iedere dag ervaren? Met hotel chique kan dat! Deze stijlvolle, verfijnde en luxe woonstijl is gemakkelijk thuis na te bootsen. Wij vertellen jou hoe je dat doet!

 

Zachte structuren, luxe materialen en donkere kleuren

Joure bank met velvet bekleding in zwarte kleur

Voor een ultiem luxueus gevoel en chique sfeer is het van belang dat je luxe materialen, zachte structuren en donkere kleuren aan je woonkamer toevoegt. Velvet, messing en marmer zijn materialen die luxe en sfeer uitstralen. Voeg deze materialen toe aan jouw woonkamer voor een hotel chique look. Voor een extra luxe uitstraling is velvet de perfecte keus. Het past perfect in een hotel chique interieur. Wist je dat veel van onze bankstellen te bestellen zijn met een velvet bekleding? Neem snel een kijkje bij al onze velvet banken.

 

Wanneer je in een luxe hotel verblijft zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van donkere en warme kleuren. Kleuren zoals zwart, hunter groen en bordeauxrood halen de ultieme hotel chique sfeer naar jouw woonruimte. Je kunt een muur in je kamer donker verven of voor donkere gordijnen en vloerkleden gaan. Een echte eyecatcher is natuurlijk een statement bank. Ga voor een prachtige zwarte velvet bank, zoals de Joure. De Joure bank heeft een luxe uitstraling door zijn bijzonder klassieke vormgeving en past daardoor perfect in een hotel chique interieur.

 

Details en accessoires

Accessoires maken je kamer af. Metaal, goud, velvet en messing accessoires geven jouw ruimte een luxe uitstraling. Details zijn enorm belangrijk in een hotel chique interieur, maar voorkom prullaria en rommel. Een paar grote items zijn beter dan meerdere kleine items. Dit kan bijvoorbeeld een leuke plaid over je bank, fotolijstjes of mooie muurdecoratie zijn. De Royalty Plaid in de kleur groen bijvoorbeeld is gemaakt van een prachtige velvet ribstof. Je er lekker mee wegkruipen op de bank. De goudkleurige kwastjes maken de plaid helemaal af en zorgen voor een luxe uitstraling.

Mette messing tafellamp met paddestoelachtige kap

 

Sfeervolle verlichting

Verlichting is een belangrijk element in de hotel chique woonstijl. Verlichting bepaald natuurlijk de sfeer en wordt vaak over het hoofd gezien. Voorkom het gebruik van hard wit licht en ga voor warm geel licht. Kies unieke statement lampen die als echte eyecatchers fungeren in jouw kamer. 

 

Kom je er na deze tips nog niet uit? Ga dan eens langs een van onze showrooms en laat je adviseren door onze ervaren interieurspecialisten.