Alles voor een knusse woonkamer

Alles voor een knusse woonkamer

grijze ribstof bank

Je brengt de meeste tijd door in je woonkamer en daarom wil je je woonkamer zo gezellig mogelijk maken. Denk aan de wintermaanden waar je extra warmte en gezelligheid zou willen creëren, of de zomermaanden waar je het liefst lichte en luchtige ruimtes hebt. Wij geven een aantal tips hoe je je woonkamer zo knus mogelijk kan inrichten .

Comfortabele bank

Het belangrijkste is een comfortabel bankstel. Hier spendeer je de meeste tijd door met familie en vrienden. Je kunt de bank opvullen met lekker veel decoratieve kussens, bijvoorbeeld de Wuzzy kussen of het prachtige Bilo kussen. Dit zorgt al snel voor een knus en gezellig gevoel. Je kunt de kussens zo gek mixen en matchen, als dat je zelf wilt. Naast het kiezen van een comfortabele bank kun je ook kiezen voor een prachtige comfortabele fauteuil om je zithoek helemaal af te maken. 

Vloerkleed

Een vloerkleed zorgt ervoor dat je huis knusser, warmer en gezelliger aanvoelt. Het is niet alleen mooi, maar ze kunnen je woning ook kleur geven, en vallen ook op.

vloerkleed met een bijzettafel

Je kunt bijvoorbeeld voor het prachtige Vloerkleed Rox kiezen, je kunt patronen namelijk gemakkelijk op een subtiele manier verwerken. 

 

Sfeerverlichting

Goede verlichting is een belangrijk onderdeel in het huis. Licht heeft naast het functionele aspect ook een belangrijke waarde voor het creëren van sfeer.

Je kunt hierbij focussen op hanglampen, vloerlampen en tafellampen. De vloerlamp Unbeleafable lamp is een geliefde lamp, die kun je overal plaatsen om sfeer te creëren. Wil je een echte blikvanger creëren in de woonkamer,dan kun je de prachtige Archtiq hanglamp overwegen.

 

Rondingen

Ronde meubels zorgen voor een knusse, gezellige woonkamer. Door ronde accessoires aan je interieur toe te voegen krijgt een woning een uitnodigende uitstraling.

Denk bijvoorbeeld aan een prachtige spiegel in een ronde vorm of andere decoratie in ronde vormen. 

sfeervolle speelse look lamp

 

decoratie