Banken ONDER 500 euro!

Banken ONDER 500 euro!

2-Zits banken onder de €500,- euro!!


Een goedkoop bankstel onder de 500 euro? Je zou denken dat dit bijna niet mogelijk is, maar bij A-Meubel kan het zeker! Onderstaande banken zijn namelijk allemaal verkrijgbaar in 2-zits formaat (met de standaard stof) voor minder dan 500 euro!
 

 

 
Gave gele bank te koop in verschillende stoffen bij ameubel
Het Alverna bankstel is een bijzondere bank met een vintage uitstraling en moderne strakke lijnen. De bank is verkrijgbaar in een tal van stoffen en nu in 2-zits verkrijgbaar voor: € 390,-! Bekijk deze gave bank via deze link: Alverna bank.

 
 

 

 

Prachtige moderne bank in grijze stof voordelig te verkrijgen bij ameubel
De Ter Aar bank is een super comfortabele bank waar je gewoon op neer wil ploffen! Buiten het hoge zitcomfort om is deze bank ook nog eens een lust voor het oog! 
Deze knusse bank is verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen. De bank is in 2-zits te verkrijgen vanaf: € 465,-. Bekijk hem nu via deze link: Ter Aar bank.

 

 


Bankstel westervoort voordelig bij a-meubel

Hoe gaaf is deze bank? De Westervoort bank is een strak vormgegeven bank met stijlvolle poten uitgevoerd in zwart ijzer, een echte eyecatcher! De bank kan worden geleverd met open of gesloten naad. Een groot voordeel van een gesloten naad is dat er geen kruimels of ander vuil tussen komt. 
Je hebt hem nu al in huis voor: € 389,-! Bekijk alle mogelijkheden nu via deze link: Westervoort bank.

 

 

 

Prachtige blauwe moderne bank onder de 500 euro bij ameubel

Wauw, kijk eens naar deze prachtige bank! Het Pingjum bankstel. Met de strakke vormen is deze bank perfect voor een modern interieur. De bank kan worden uitgevoerd in stof of in rundleer en daarnast heb je ook nog de keus uit veel verschillende kleurenDeze topper is nu te bestellen vanaf: € 489,-! Bekijk hem snel via deze link: Pingjum bankstel.