Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Banken ONDER 500 euro!

Banken ONDER 500 euro!

2-Zits banken onder de €500,- euro!!


Een bank onder de 500 euro? Je zou denken dat dit bijna niet mogelijk is, maar het kan! Onderstaande banken zijn namelijk allemaal verkrijgbaar in 2-zits formaat (met de standaard stof) voor minder dan 500 euro!
 


De Azelo bank is een bank die een een knusse sfeervolle uitstraling enorm goed weet te combineren met een strakke moderne vormgeving. De bank is in 2-zits nu te koop voor: € 445,-! Bekijk hem via deze link: Azelo bank.

** met rundleren bekleding (zoals op foto) € 615,-

 

De Barneveld bank is een bijzondere bank met een vintage uitstraling en moderne strakke lijnen. De bank is verkrijgbaar in een tal van stoffen en nu in 2-zits verkrijgbaar voor: € 470,-! Bekijk deze gave bank via deze link: Barneveld bank.

** met RIBSTOF bekleding (zoals op foto) € 485,-

De Purmerend bank heeft een stoer uiterlijk en zou perfect passen in een industrieel interieur of een stoere landelijke woonkamer. Deze bank is nu te bestellen als 2-zits bank voor: € 390,-! Bekijk hem nu online via deze link: Purmerend bank.

** met Preston kunstleren bekleding (zoals op foto) € 410,-De Venlo bank is een super comfortabele bank waar je gewoon op neer wil ploffen! Deze knusse bank is verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen, maar blijft in deze vintage ribstof variant gewoon het leukst! De bank is in 2-zits te verkrijgen vanaf: € 470,-. Bekijk hem nu via deze link: Venlo bank.

** met Metropolis RIBSTOF (zoals op foto) € 495,-
Hoe gaaf is deze bank?! De Wolvega bank heeft een bijzondere uitstraling en is in deze petrol blauwe kleur een echte eyecatcher! Je hebt hem nu al in huis voor: € 495,-! Bekijk alle mogelijkheden nu via deze link: Wolvega bank.

** met ADORE Petrol bekleding (zoals op foto) € 595,-Geen zin in een typisch bruine, zwarte of witte bank? Kijk dan eens naar het prachtige mosgroene kleurtje van de Akker bank! Vintage, chique en super comfortabel! Deze topper is nu te bestellen vanaf: € 499,-! Bekijk hem snel via deze link: Akker bank.

** met JUKE moss bekleding (zoals op foto) € 555,-