Bankopstellingen voor elke ruimte een optie

Bankopstellingen voor elke ruimte een optie

Banken zijn er in verschillende opstellingen. Bij het aanschaffen van een bank is natuurlijk belangrijk dat je een opstelling kiest die goed past in je ruimte. Een te grote bank in een wat kleinere ruimte zal gauw heel compact lijken. Terwijl een te kleine bank in een ruime woonkamer al snel een lege uitstraling geeft. Zit jij nu met de vraag welke opstellingen er zijn, en welke het best in jouw ruimte zal passen? Lees dan gauw verder. We zullen het in deze blog hebben over de verschillende beschikbare bankopstellingen die je in onze woonwinkel kan vinden en hoe ze het best toegevoegd kunnen worden aan een ruimte.

Hockers, loveseats en rechte banken

Loveseat

Rechte banken zijn compact en passen in veel verschillende ruimtes. De rechte banken komen meestal in een 2 zits bank of 3 zits bank. Een loveseat is een rechte bank waar je in je eentje heerlijk op kunt relaxen. Een loveseat biedt in de meeste gevallen zit plek voor één persoon, maar je kan er ook met z’n tweeën heel knus op zitten. In een kleinere ruimte passen een loveseat of een 2 zits bank heel goed. Voor een grotere ruimte kan je een combinatie van een 2-zit en een 3-zit toevoegen en zo creëer je een comfortabele zitruimte. Wil je je bank combineren met een extra bank waar je bijvoorbeeld op kan loungen? Dan is een hocker een hele goede optie.

hocker

Je kan de hocker gebruiken als poef bij je bank en er heerlijk op relaxen of je kan de hocker gebruiken als tafel voor je bank. Een extra grote bank nodig? Dan is er ook nog de XL 4 zits bank die enorm veel zit plek biedt.

Loungebanken, hoekbanken

Amersfoort bank

Een bank om heerlijk op te relaxen voor de buis of na een lange werkdag? Plof dan neer op een longchair bank of loungebank. Deze banken hebben een extra verlengstuk waar je languit op kunt liggen. Ook deze loungebanken passen goed in zowel een kleine als grote ruimte. Belangrijk is hier dan wel dat je voor het juiste formaat gaat en voldoende loopruimte vrij laat rondom de bank. Een hoekbank is perfect als je veel zitruimte nodig hebt en ook een grotere ruimte waar de bank prima bij past.

 

Een hoekbank bestaat over het algemeen uit een 2-zits-, een hoek en vervolgens nog een 2-zitsbank. Natuurlijk zijn ook hoekbanken in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Banken combinaties

Hoekbank

Wil je een echte uniek en goedkoop bankstel kopen? Denk hierbij aan een bank in een aparte opstelling? Dan kun je natuurlijk verschillende bank opstellingen bestellen en deze bij elkaar plaatsen naar wens. Creëer bijvoorbeeld een U-bank door een hocker te plaatsen aan het eind van je longchair of loungebank. Natuurlijk kan je in onze showroom advies opvragen van onze ervaren specialisten die je nog wegwijzer kunnen maken.
Loop dus gauw langs of neem een kijkje in onze webshop. Wij zijn de goedkoopste woonwinkel van Nederland.