Budget meubels voor een woonkamer make over

Budget meubels voor een woonkamer make over

Droom je van een nieuwe look voor je woonkamer, maar wil je geen torenhoge kosten voor het aanschaffen van meubels? Dan is het altijd handig om goedkope meubels uit te kiezen. Een slimme manier van kosten besparen is om te gaan voor meubels die in meerdere interieurstijlen gecombineerd kunnen worden. Op deze manier gaan jouw meubels langer mee en hoef je niet steeds een nieuwe aan te schaffen als je toch weer eens van stijl wilt veranderen. Daarnaast kan je woonkamersets aanschaffen in plaats van losse artikelen.

WoonkamersetsWoonkamerset Ijzendijke

Het voordeel van woonkamersets is dat je voor één bedrag tenminste 3 meubelstukken kan kopen. Woonkamersets bestaan in de meeste gevallen uit een combinatie van een eettafel, een dressoir, een salontafel en een TV Meubel. Dit komt je in veel gevallen goedkoper te staan. Ook heb je op deze manier gegarandeerd meubelstukken die bij elkaar passen. Een echte budget woonkamersets die je kan vinden bij A-Meubel is de topper Woonkamerset IJzendijke.

Longchair LeidenBanken

Natuurlijk mag een goedkoop bankstel niet ontbreken in jouw woonkamer. En ook bij het aanschaffen van een bank is het mogelijk om onder budget te blijven. Doordat onze banken in verschillende opstellingen, stoffen en kleuren kunnen worden besteld, is het makkelijk om een bank te kiezen die niet alleen bij jou, maar ook in je budget perfect past. Lekker handig en uniek, want je kan dan je gehele eigen creatie laten opmaken. Een hele goedkope en populaire bank is de stijlvolle Westervoort Bank. Ook de Leiden Longchair is een budget vriendelijke en super comfortabele bank.

Losse MeubelsDressoir Sevenum

Spreekt een meubelset je niet echt aan en wil je toch liever verschillende meubels combineren om zo jouw eigen unieke woonkamer inrichting te creëren? Kies dan de losse meubels die het belangrijkst zijn voor in een woonkamer en ook multifunctioneel zijn en voldoende opbergruimte bieden, zodat je niet al te veel meubels hoeft aan te schaffen. Een dressoir zoals de Sevenum Dressoir biedt genoeg opbergruimte en je kan ook je televisie eventueel hierop plaatsen. Zo hoef je dan niet apart een tv-kast of tv-Meubel erbij te halen.

Decoratie

Jouw woonkamer nog meer detail geven zonder om over budget te raken? Dat kan door te focussen op decoraties die echt niet te missen zijn, zoals vloerkleden en verlichting. Ook hier is het handig om te kiezen voor een product dat je gemakkelijk in verschillende woonstijlen kan toevoegen en met verschillende meubels kan combineren.

Wil je toch wat meer sfeer toevoegen, dan hebben wij goedkope spiegels, woondecoratie, schilderijen en fotoprints. Een schilderij dat opgesplitst is in meerdere frames is perfect voor een budget make over. Je betaalt namelijk één prijs, maar krijgt meerdere stukken om op te kunnen hangen.
Woondecoratie die ook een extra functie hebben los van het verfraaien van je ruimte zijn ook een goede aanwinst voor een goedkope make over.