Budget woonkamer sets

Budget woonkamer sets

Budget woonkamer sets

Op onze website en in de showroom kun je ze overal vinden, de budget woonkamer collecties. Deze prachtige woonkamersets bestaan uit 4 delen, waaronder de eettafel, salontafel, tv-kast en een royaal dressoir. Wij hebben de favorieten in deze blog nog eens op een rijtje gezet.

Woonkamerset Tollebeek


 

1. Woonkamer Tollebeek 

Deze woonkamer set straalt met zijn rustiek grijze finish zeker een stoer karakter uit! De set heeft een uiterlijke mix tussen landelijk en industrieel en valt goed te combineren met andere interieurstijlen. Je hebt de set nu al in huis voor €839,-! Bekijk hem snel op onze website via deze link: Woonkamerset Tollebeek.

 

2. Woonkamer set Ijzendijke

Prachtige budget meubel set voor de woonkamer bestaat uit salontafel, eettafel, dressoir en tv kast nu te koop bij ameubel

Deze industriele woonkamer in de warme hout kleur in combinatie met grafiet gijrs is er één om bij weg te dromen. De 4-delige woonkamer set bestaat uit fraaie meubels met een unieke afwerking. Deze collectie doet het geweldig in een indusstrieel interieur, maar misstaat ook zeker niet in andere interieur stijlen. Grijp je kans en schaf deze set nu aan voor €695,- via deze link: Ijzendijke woonkamer set.