Budget woonkamer sets

Budget woonkamer sets

Budget woonkamer sets

Op onze website en in de showroom kun je ze overal vinden, de budget woonkamer collecties. Deze prachtige woonkamersets bestaan uit 4 delen, waaronder de eettafel, salontafel, tv-kast en een royaal dressoir. Wij hebben de favorieten in deze blog nog eens op een rijtje gezet.


 

1. Woonkamer Tollebeek 

Deze woonkamer set straalt met zijn rustiek grijze finish zeker een stoer karakter uit! De set heeft een uiterlijke mix tussen landelijk en industrieel en valt goed te combineren met andere interieurstijlen. Je hebt de set nu al in huis voor €839,-! Bekijk hem snel op onze website via deze link: Woonkamerset Tollebeek.

 

2. Woonkamer set OldebroekPrachtige meubels in pinewood hout voor in uw woonkamer, eettafel, dressoir, salontafel en tv kast

Woonkamer set Oldebroek heeft een sfeervolle en warme uitstraling en is aan te vullen met een leuke vitrinekast. De combinatie van de natuurlijke houttint en de donkergrijze marmer look bovenbladen geven deze meubels een luxe uitstraling. De 4-delige set kost nu €799,-. Bekijk hem snel in een van onze showrooms of via de website door te klikken op deze link: Oldebroek woonkamer set.3. Woonkamer set GeldermalsenMooi witte meubels voor in de woonkamer, volledige woonkamer set bestaat uit een eettafe, salontafel, dressoir en tv kast. Beste de set nu voor de laagste prijs bij A-Meubel.

De Geldermalsen set is een robuuste woonkamerset met een industrieel karakter. De combinatie van de gerecycled houtlook en de grafiet kleurige vlakken maken deze set tot een unieke en stoere verschijning. De 4-delige Geldermalsen collectie is nu te bestellen voor €869,- via de showroom en deze link: Geldermalsen woonkamer set.


 

4. Woonkamer set Ijzendijke

Prachtige budget meubel set voor de woonkamer bestaat uit salontafel, eettafel, dressoir en tv kast nu te koop bij ameubel

Deze industriele woonkamer in de warme hout kleur in combinatie met grafiet gijrs is er één om bij weg te dromen. De 4-delige woonkamer set bestaat uit fraaie meubels met een unieke afwerking. Deze collectie doet het geweldig in een indusstrieel interieur, maar misstaat ook zeker niet in andere interieur stijlen. Grijp je kans en schaf deze set nu aan voor €695,- via deze link: Ijzendijke woonkamer set.