Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Budget woonkamer sets

Budget woonkamer sets

Budget woonkamer sets

Op onze website en in de showroom kun je ze overal vinden, de budget woonkamer collecties. Deze prachtige woonkamersets bestaan uit 4 delen, waaronder de eettafel, salontafel, tv-kast en een royaal dressoir. Wij hebben de favorieten in deze blog nog eens op een rijtje gezet.


 

1. Woonkamer set Rotterdam

Deze woonkamer set straalt met zijn stoere houten deuren en metalen grepen zeker karakter uit! De set heeft een uiterlijke mix tussen landelijk en industrieel en valt goed te combineren met andere interieurstijlen. Je hebt de set nu al in huis voor €685,-! Bekijk hem snel op onze website via deze link: Rotterdam woonkamer set.


 

2. Woonkamer set Malden

Woonkamer set Malden is al jaren favoriet bij A-meubel en onze klanten. De collectie heeft een sfeervol landelijke uitstraling en is aan te vullen met diverse leuke meubels zoals o.a. de vitrinekast en de stoere eetkamerstoel Malden. De combinatie van de Pinewood witte kleur kasten en onderstellen samen met de leisteenkleurige accenten geven deze woonkamer een luxe uitstraling. De 4-delige set kost nu €895 euro. Bekijk hem snel in onze showroom of via de website door te klikken op deze link: Malden woonkamer set.

3. Woonkamer set Creil

De Creil set is een vrij klassieke woonkamer met een landelijke uitstraling. De white pinewood kleur gecombineerd met de bladen in Canyon Monument Oak afwerking geven de set een rustiek en vriendelijk karakter. De kastdeuren van deze set hebben subtiele details en stevig metalen handgrepen. De 4-delige Creil collectie is nu te bestellen voor €995,- via de showroom en deze link: Creil woonkamer set.

 

4. Woonkamer set Gouda

Deze landelijke woonkamer in de warme hout kleur Praline is er één om bij weg te dromen. De 4-delige woonkamer set bestaat uit fraaie meubels met een unieke afwerking. Deze collectie doet het geweldig in een landelijk interieur, maar misstaat ook zeker niet in een moderner industrieel interieur. Grijp je kans en schaf deze set nu aan voor €685,- via deze link: Gouda woonkamer set.